上一頁下一頁
發新話題

[最後一節P.6,文更新]與35C、長腿上海姑娘的淫亂奇遇記

收藏  |  訂閱
91  119.1k

師兄食到好野有性福, 又無私計分享, 多謝

回覆 34# scholes258 的帖子

😱😱😱😱😱😱

正呀。重有冇下文   想睇想睇

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-4-20 18:01 發表 查看引用來源
師兄食到好野有性福, 又無私計分享, 多謝
客氣客氣,純粹分享!

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2022-4-25 20:33 發表 查看引用來源
😱😱😱😱😱😱

引用:
原帖由 scholes258 於 2022-3-11 14:24 發表 查看引用來源
佢屋企真係有啲架😂 日日好多餐飯都係佢請,我話我請又唔肯;又話唔想做嘢住所以讀埋Master
剛剛先追返晒個 post,真係可遇不可求,好多年前係海外做野期間都遇過一個中國過去做野嘅女仔,佢都好豪邁,食飯互雙有請之外,有次送咗條金腰鏈比佢就送返枝 mont blanc 比我,期間既生活當然都多彩多姿啦,不過之後大家都完左自己 project 返去就無再聯絡

引用:
原帖由 fatyau 於 2022-4-26 09:22 發表 查看引用來源
正呀。重有冇下文   想睇想睇
Sor呢期太忙....無啦呢期太忙少咗同佢聯絡

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-4 15:31 發表 查看引用來源

剛剛先追返晒個 post,真係可遇不可求,好多年前係海外做野期間都遇過一個中國過去做野嘅女仔,佢都好豪邁,食飯互雙有請之外,有次送咗條金腰鏈比佢就送返枝 mont blanc 比我,期間既生活當然都多彩多姿啦,不過之後大家都完左自 ...
生活當然都多彩多姿--> 呢個位摩牙please

突發:嫁人了 

回覆 79# scholes258 的帖子

佢都係一個好瀟灑嘅人,咪當係老嚟嗰陣時有一個回憶囉,大家好來好去,人生就係咁~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆