上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 26/3更新 我係一個夜更的士司機,有支8吋長既波棍係車上係好合理既!

收藏  |  訂閱
100  72.2k

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-3-19 06:58 發表 查看引用來源
各位巴打,絲打。因為小弟轉左新工作環境,要比多D時間去適應,所以依排會更新慢少少,請見諒,但我絕對唔會爛尾唔寫落去,因為應承左一個人,其實都基於這位重要既人物我先會原創依個的士司機故事,對我自己來講都好有意思,所以大家 ...
加油,努力工作,再慢慢寫文。
👍🏻

又要等😭😭😭😭😭😭😭😭😭

一次過睇晒,我實等你呀師兄

如果唔小心上咗你車,除你褲含你支8寸長嘅波棍,你依然會好專業咁揸⋯⋯架車去目的地架?我假設架咋haha

引用:
原帖由 更年大叔 於 2022-3-20 22:27 發表 查看引用來源

加油,努力工作,再慢慢寫文。
👍🏻
感激體諒^^

引用:
原帖由 farm1615 於 2022-3-21 03:13 發表 查看引用來源
又要等😭😭😭😭😭😭😭😭😭
又無寂寞到夜深?^^

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-23 11:15 發表 查看引用來源
一次過睇晒,我實等你呀師兄

如果唔小心上咗你車,除你褲含你支8寸長嘅波棍,你依然會好專業咁揸⋯⋯架車去目的地架?我假設架咋haha
咁既話目的地一定係 汝州西街^^  (乳周閪街)

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-3-24 07:03 發表 查看引用來源

咁既話目的地一定係 汝州西街^^  (乳周閪街)
🤣🤣🤣🤣🤣都唔知去唔到

但基於比佢淫洞夾得真係好緊,啜得好實,令到我成支波棍既爽快感提升左好多好多,因此我抽插多幾十下之後,都開始覺得頂唔順。

當我抽返出黎想回一回氣既時侯.......點知丁丁同時地好似知我諗乜咁,知我就快想射咁,於是佢即時轉身痞低係我跟前,然後一口咁含住我已經又漲又紅既大龜頭,再feel到佢條脷係我龜頭上快速打轉,有時又吐返出黎用脷瀨均我整個大龜頭,反覆地又含又瀨又打轉,而且仲用一隻手chok住棍身,另一隻手就撫摸兩粒春子。

呀~~~~!

咁樣比佢突襲之下,我都不禁地呻吟左一聲!

如是者不出幾分鐘,我終於都敵不過佢既口舌攻勢,整整幾億既精子全數射晒入丁丁既口內,更見佢一滴不漏咁全數吞下。

此時丁丁帶住滿足既表情仰望著我說:好好味啊~~依!~~仲硬緊禾~~~

我連果"禾"字既尾音都未聽得清楚之際,我既大龜頭又再一次比丁丁好快咁一啖含實左,又再一次用條脷蹂躪我龜頭。

除左處男之外,我相信係男人都會感受過,岩岩射完之後果龜頭係最敏感,真係輕輕掂下都high到七彩,更何況係此刻丁丁對我漲紅既龜頭使出咁激烈既"含、啜、瀨"。

呀~~~~~!!

再一次比佢偷襲之下,我又high到不其然地呻吟多一聲!

(我心諗,乜咁失威呀,明明頭先狗仔式推緊佢時,本來係我沾上風,係我帶住節奏,諗住回一回氣先姐,點知就即刻比佢玩返我轉頭既,佢仲要用淫邪既眼神一路望住我,一路AV式咁吹我仲硬緊又敏感既8吋波棍,爽到真係前所未有呀!)

可以幾乎肯定,今次既爽快衝擊感係我從來未享受過,而且仲要係咁既野戰環境之下,又怕但又忍唔住要搞野既感覺,真係另有一番滋味。

我握實拳頭再強忍多幾分鐘丁丁猛烈既啜、含、瀨攻勢之後,最終都要宣告投降,再次交出晒我所有彈藥,全數射晒入佢口中。

丁丁再次抬起頭仰望住我說:嗯~~今次都係咁好味既~~我~~仲想要~~~

同樣地,我又係連果"要"字既尾音都未聽清楚既時侯,丁丁又再想一啖含落我已經射左兩次既龜頭度,但今次我早有防備,就係電光火石之間,我立刻以雙手遮擋,再以迅雷不及掩耳既速度著返好條褲,拉緊好條拉鏈。

左擋右閃的我說:唔得啦~唔得啦~再黎既話真係腳都軟呀,陣間的士都楂唔到。

丁丁舔著嘴角似在回味地說:嗯~~咁好啦~~今次放過你!

此時全程在傍聽著的手機speaker說:嘿嘿~~的士佬!爽唔爽呀?刺唔刺激呀?嘿嘿~~

我得意洋洋地對手機說:哈~~~仲駛問既~~!

我地完結左依場野外戰爭之後,我繼續做返的士司機載她出市區,丁丁繼續做回乘客、變回剛上車時既冷靜,佢比我既感覺就好似一部跑車,剛著引擎時,副愒還未到最佳工作溫度,係未能發揮最好表現,但只要run好車,就隨時都能似猛獸般,越比油就越肯走! 當跑完賽道之後,亦要比時間冷卻下來。

送到丁丁出返市區,再疏疏落落咁做多幾轉車之後,輾轉間已經又到清晨時份,夠鐘楂返去交更收工。

又係清晨時份既吐露港~

又再聽到響亮既V-tec引擎聲~

從倒後鏡望到又係果架白色CL7!!

Vee~~Vee~~Vee~~~~~

再一次高速咁過我頭~

因為開得太快啦,所以依然係睇唔清楚果車手樣貌。

但今次我聚精會神咁留意到果車牌,係HH8978

待續。。。

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-3-26 08:48 發表 查看引用來源
但基於比佢淫洞夾得真係好緊,啜得好實,令到我成支波棍既爽快感提升左好多好多,因此我抽插多幾十下之後,都開始覺得頂唔順。

當我抽返出黎想回一回氣既時侯.......點知丁丁同時地好似知我諗乜咁,知我就快想射咁,於是佢即時 ...
丁丁就開心啦,可以含完食,食完再含再食

👍🏻😊 good

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆