上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 26/3更新 我係一個夜更的士司機,有支8吋長既波棍係車上係好合理既!

收藏  |  訂閱
100  71.9k

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-22 16:28 發表 查看引用來源

哦~~~咁你即係對呀家樂仔有興趣多D,,,明白既~~~

Haha,,講笑乍。最緊要睇得開心
我對的士佬有興趣啲

家樂又鬼鬼鼠鼠地說:緊係鐘意啦,你知我鐘意玩刺激野架~仲記唔記得你上次偷偷地楂住你老公架車黎同我玩車震呀,諗起都夠刺激,唔知你老公之後再楂返架車時,聞唔聞到我陣精味呢~嘿嘿

(我心諗,咪住先,我無聽錯下話,家樂仔岩岩講咩老公呀,禎怡既老公?咁即係話佢地兩個唔係情人黎呀,咁即係禎怡係人妻~~~!!)

禎怡靦腆地輕聲說:嗯~~~諗返起都~~~好刺激~~呀啊~~~~我趴係車頭~~呀~~~~你就係我後面~~~~~嗯呀~~仲記得果次~~~呀嗯~~~感覺~~好入咁~~~~呀~

此時偷聽到既滋滋聲更加響亮,響到好似N組喉咁響,而從倒後鏡偷望到西裝褸底下既神秘三角位,亦都好似高轉數既氣車活塞咁,快速地起起伏伏。

家樂得戚地輕聲說:都話你係淫娃啦,一講起上次車震,你下面又再濕D啦,我依家成手都係你D閪水。

禎怡既興奮且羞澀地輕聲說:呀嗯~~~~唔好~~啊~~~唔好再摔~~我爆嫁啦~~~呀啊~~~~

家樂接著輕聲說:爆啦!爆出黎啦!你知我鐘意睇你爆水嫁啦!

禎怡氣來氣喘地輕聲說:呀啊~~~痴線咩~~~嗯呀~~~的士黎嫁~~~呀~~~同埋頭先係你office 玩唔到~~以家我想留返~~~係你屋企~~~呀啊~~~係你同老婆果張床上面~~~嗯呀~~~咁好刺激~~~啊~~~

(我心諗,我無再又一次聽錯下話,禎怡岩岩講咩老婆呀?家樂既老婆?即係原來呀家樂仔係人夫黎嫁!嘩~~~原來係人夫撻着人妻既一對組合,當初佢地上的士時,我仲誤以為係一對熱戀中既情侶添,諗起都無比咁荒淫呀!不過,我鐘意!!)

家樂笑淫淫地輕輕說:嘿嘿~咁識玩呀淫娃,老婆依幾日出左trip,你就做住我間屋既女主人先啦,但係上到張床,我就唔用手摔爆你,係用條脷瀨爆你~!

此時仲係塞緊車既我偷聽完家樂仔咁講之後,再偷睇到西裝褸下急促既起伏節奏好似有所回落,而偷聽到禎怡刻意壓低既氣喘聲亦有所放緩。

禎怡欲拒還迎地輕聲說:嗯~~你係至好講啊~~~喔~~~到時我噴到你~~~成面都係~~~嗯~~

家樂接著輕輕說:又唔係未試過,怕你咩~

禎怡姣姣地輕輕說:妖~~搞到我濕晒啦~~~仲講埋D衰野~~

砵~~! 砵砵~~~~砵!!!!!!

聽到從後車傳來幾下刺耳既響安聲之後,我都即係回過神來,赫然發覺原來前面既交通意外已經清理好,而我既前車都已經拋離我幾個象位,唯獨是我架的士呆若木雞咁停係呈翔道中間,唔怪得後面架車咁慶係不停砵我啦。

我即刻遞高手,做個"5"既手勢比後車,之後又再啪個D波,繼續我餘下既旅途。

之後我都無再刻意偷望佢地,主要都係專心楂車,反正呀禎怡都講左依家唔想玩住,要留返係人夫張床度先搞,咁即係都無乜好偷聽偷睇啦。

話咁快就到達荃灣海之戀,停左係路邊之後,睇住剛落的士既一對人夫人妻背影,手翹手咁離我架的士而去,但我腦內依然浮現緊佢地係床上會點玩法呢?被家樂瀨既禎怡噴水會噴成點呢?禎怡既口技又係咪家樂講得咁正呢?

就係我幻想緊既時侯!

卡勒~~~~!

我架的士既車門再度被拉開了!然後聽到一聲"唔該,去XXXX! "

有乘客到達,落車,這故事便終了。

有乘客截停,上車,新故事又開始。

待續。。。

引用:
原帖由 anthonychan 於 2022-2-23 00:04 發表 查看引用來源
我對的士佬有興趣啲
你岩!!識玩既緊係揀的士佬!!^^

高轉聲係好好聽..你個的士佬識野呀下

引用:
原帖由 high88 於 2022-2-23 08:57 發表 查看引用來源
高轉聲係好好聽..你個的士佬識野呀下
我覺得人妻係床上比人插時既淫叫聲仲好聽禾~~

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-23 09:04 發表 查看引用來源

咁個d就叫做爆tec聲

引用:
原帖由 high88 於 2022-2-23 09:05 發表 查看引用來源
咁個d就叫做爆tec聲
插緊就爆tec聲,

咁到高潮時既淫聲係咪要叫爆偈聲?^^

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-23 09:04 發表 查看引用來源

認同你所說的,的確很厲害。

引用:
原帖由 pineapple006 於 2022-2-23 09:17 發表 查看引用來源
認同你所說的,的確很厲害。
人妻叫得厲害,只因你厲害!!^^

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-23 07:50 發表 查看引用來源
家樂又鬼鬼鼠鼠地說:緊係鐘意啦,你知我鐘意玩刺激野架~仲記唔記得你上次偷偷地楂住你老公架車黎同我玩車震呀,諗起都夠刺激,唔知你老公之後再楂返架車時,聞唔聞到我陣精味呢~嘿嘿

(我心諗,咪住先,我無聽錯下話,家樂仔岩岩講 ...
新乘客冇話坐位濕左咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆