上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 26/3更新 我係一個夜更的士司機,有支8吋長既波棍係車上係好合理既!

收藏  |  訂閱
100  72.2k

成車濕晒士要收清潔費喎

引用:
原帖由 anthonychan 於 2022-3-3 15:44 發表 查看引用來源
成車濕晒士要收清潔費喎
Ching, 聽你口吻好似有D經驗咁禾,係咪又試過做的士司機,仲係深夜載左個靚女客仔,之後仲...........^^

丁丁依然手握電話輕輕說:喔!........拎左出黎啦....呀.....係呀......嗯....好多水.......成隻震蛋都濕晒....

突然之間,我地兩個係倒後鏡中四目交投,但好快佢既眼神即刻閃開,繼續扮若無其事咁東張西望,可能佢已經high到完全豁左出去,又或者佢女奴既性格令佢要完全服從電話中既指令。

以我依然扮作震定,扮晒見慣大場面,繼續以安全車速盡快行晒依500蚊,但心裡其實緊係想依支咁特別既大旗係永無終點啦。

丁丁又再輕輕對手機續說:啊呀.......之後呢.....嗯.....你知我果度最敏感.....咁都仲要我........啊.....唔係!唔係!.......我會照做啦..........

好快又偷睇到佢楂住隻濕透既震蛋係佢粒漲大左豆豆上面來來回回咁打圈。

丁丁難忍地嗌左出聲:呀~~~啊~~~~~呀~~~~!

睇黎頭先偷聽到佢話自己最敏感既地方就係佢粒豆豆,越偷睇越搞到我慶恰恰呀,慶到好想用我支8吋波棍黎代替佢手中既震蛋呀!!

但係架的士已經剷上去屯門公路,開緊九十幾咪車,係公路到邊有得停低呀,唔通要泊係路肩,黎個打野戰?唔通係高速公路打野戰咩?即刻非常後悔當初點解揀左去行公路,如果依刻仲係市區既話,大可以即時揾間時鐘爆鑊甘既。

逼於無奈,唯有靠偷睇偷聽黎暫時滿足我既欲望。

丁丁已進入忘我境界地對手機說:呀~~~~好舒服~~~嗯呀~~~~~係呀~~~係好痕~~~想呀想呀!~~~啊~~~~想你插我呀~~~呀啊~~~吓~~~佢應該睇到~~嗯呀~~~~應該知道左~~呀~~~咁點得嫁~~~啊呀~~~唔係唔係!~~~我試下啦~~~~呀~~~~

其本上依刻我都唔再需要去偷聽,因丁丁剛才既對話都已經無再刻意壓低聲線,可能已經豁出去,已經唔怕醜,更可能係佢玩粒豆豆已經high到跟本無辦法再用力去掩飾去隱藏。

只見丁丁同對方對答完之後,就將手上既震蛋再次塞返入佢粉嫩既水簾洞內。

丁丁即刻再次難忍地嗌:呀~~~呀~~~~~!

然係見佢俯身向前,整個上半身緊貼我前座的椅背。

丁丁羞澀地對手機說:啊呀~~~我開始試下啦~~~嗯呀~~~~

(我心諗,喂喂喂!做乜L野,你成個人僕係我椅背後面咁,想點?!?!我係一個專業既駕駛從業員黎嫁!唔好影響我楂車呀!!)

口裡說不,身體卻非常誠實,此刻我既8吋波棍已硬得無可再硬,熱得無可再熱。

無幾耐,我隔住條褲既8吋波棍感覺到比隻纖纖既手指撩下撩下,由棍頭撩落去棍底,再由棍底撩返上棍頭度再用指尖輕輕打圈。

丁丁興奮地對手機說:啊~~~佢真係硬左~~呀~~~都好大~~~嗯呀~~~好痕呀~~~呀~~又濕晒啦~~~~

依個時刻既我,真係有D不知所措,佢手指既動作撩得好誘惑,我支波棍真係比佢撩到熱血沸騰,雖然係高速公路行駛緊,但我決定要.....

待續。。。

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-3-5 06:18 發表 查看引用來源
丁丁依然手握電話輕輕說:喔!........拎左出黎啦....呀.....係呀......嗯....好多水.......成隻震蛋都濕晒....

突然之間,我地兩個係倒後鏡中四目交投,但好快佢既眼神即刻閃開,繼續扮若無其事咁東張西望,可能佢已經high到完 ...
好想小你, 係E度停左要等下集......................

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-5 12:18 發表 查看引用來源

好想小你, 係E度停左要等下集......................
Ching, 唔好搞我後面呀,如果你仲係谷住谷住既話,可以小下瀨閪post既四大美淫丫,係美人先岩,佢地係萬人迷娘娘,仲有爆水之熟女,點少得既係神秘的夢夢,最後壓軸出場既人妻high88

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-3-5 12:53 發表 查看引用來源

Ching, 唔好搞我後面呀,如果你仲係谷住谷住既話,可以小下瀨閪post既四大美淫丫,係美人先岩,佢地係萬人迷娘娘,仲有爆水之熟女,點少得既係神秘的夢夢,最後壓軸出場既人妻high88 ...
如果真係4個都可以, 由別個開始先?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-5 13:52 發表 查看引用來源

如果真係4個都可以, 由別個開始先?
答案只有得一個,就係4位一齊上,,haha

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-3-5 02:50 PM 發表 查看引用來源

答案只有得一個,就係4位一齊上,,haha
寫得好好睇又好笑喎!!哈!!咁後尾你同個女仔點呀??仲有冇下文架??

引用:
原帖由 viviw1 於 2022-3-6 00:08 發表 查看引用來源
寫得好好睇又好笑喎!!哈!!咁後尾你同個女仔點呀??仲有冇下文架??
多謝支持,多謝留言^^  最緊要你睇得開心,後尾同左個女仔........都係唔劇透,留返的士佬華仔自己話比你知!^^

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-3-5 06:16 發表 查看引用來源

Ching, 聽你口吻好似有D經驗咁禾,係咪又試過做的士司機,仲係深夜載左個靚女客仔,之後仲...........^^
聽得最多係湯到一車都係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆