[原創作品] 26/3更新 我係一個夜更的士司機,有支8吋長既波棍係車上係好合理既!

收藏  |  訂閱
7  72.2k

未入戲肉, 都支持左先

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-22 06:16 發表 查看引用來源
此刻緊閉著雙眼,雙唇微張既禎怡並沒有任何回應,只係低沉地忍耐地發出輕輕的"嗯~~啊~~~嗯~~~"

家樂又再輕聲說:咁樣係咪好刺激呀?你平時都無咁好水,依家特別濕咁既?

禎怡羞澀地細聲說:嗯~~啊~~~好衰呀你~~~頭先~~啊呀~~~係 ...
非常流暢.........GOOD

真實版的夜更司機, 應該都見唔少ED 情景

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-23 07:50 發表 查看引用來源
家樂又鬼鬼鼠鼠地說:緊係鐘意啦,你知我鐘意玩刺激野架~仲記唔記得你上次偷偷地楂住你老公架車黎同我玩車震呀,諗起都夠刺激,唔知你老公之後再楂返架車時,聞唔聞到我陣精味呢~嘿嘿

(我心諗,咪住先,我無聽錯下話,家樂仔岩岩講 ...
新乘客冇話坐位濕左咩

高潮位, 正........................

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-3-5 06:18 發表 查看引用來源
丁丁依然手握電話輕輕說:喔!........拎左出黎啦....呀.....係呀......嗯....好多水.......成隻震蛋都濕晒....

突然之間,我地兩個係倒後鏡中四目交投,但好快佢既眼神即刻閃開,繼續扮若無其事咁東張西望,可能佢已經high到完 ...
好想小你, 係E度停左要等下集......................

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-3-5 12:53 發表 查看引用來源

Ching, 唔好搞我後面呀,如果你仲係谷住谷住既話,可以小下瀨閪post既四大美淫丫,係美人先岩,佢地係萬人迷娘娘,仲有爆水之熟女,點少得既係神秘的夢夢,最後壓軸出場既人妻high88 ...
如果真係4個都可以, 由別個開始先?

很精彩。。。。。。。

本帖最近評分記錄
  • 艾拉傑 威望 +2 勁 ! 點夠師兄你撈....(講笑) 2022-2-17 17:32

前往最後回覆