上一頁下一頁
發新話題

曾經有一個男友,曾經瘋狂

收藏  |  訂閱
153  53.1k

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-6 16:55 發表 查看引用來源
有一個超熱夏天,熱到大家都失控了,我們三對男女相約去長洲的東堤小築,玩了四日三晚。

當時我們租了一間兩房一廳的度假屋,在第一、第二晚,我們都有各自做愛,兩對情侶就分別在房內,其餘一對則在客廳的梳化,總之互不相見,只聞彼 ...
咁同另外兩個做過?成晚做左幾多次?邊個令你最舒服?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-3-6 22:06 發表 查看引用來源

咁同另外兩個做過?成晚做左幾多次?邊個令你最舒服?
唔記得,做左幾多次,我地玩到第日下午至食飯

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-6 22:15 發表 查看引用來源

嘩,咪攰死?仲有咁多水咩你?哈哈

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-6 22:15 發表 查看引用來源

係咪有d 時間大宣人係清醒去做喎,起碼有享受過個過程

引用:

聽上好想自己係當時主角🤣

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-7 01:45 發表 查看引用來源

聽上好想自己係當時主角🤣
唔知事後會唔會有比人輪嘅感覺呢?

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-7 01:12 發表 查看引用來源

係咪有d 時間大宣人係清醒去做喎,起碼有享受過個過程
之後係清醒既,但大家停唔到,特別係男人

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-7 02:01 發表 查看引用來源

之後係清醒既,但大家停唔到,特別係男人
咁梗係啦,泔難得有機會,有冇人再約過?或個別約?

我想add你mewe😄😄😄

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-6 16:55 發表 查看引用來源
有一個超熱夏天,熱到大家都失控了,我們三對男女相約去長洲的東堤小築,玩了四日三晚。

當時我們租了一間兩房一廳的度假屋,在第一、第二晚,我們都有各自做愛,兩對情侶就分別在房內,其餘一對則在客廳的梳化,總之互不相見,只聞彼 ...
點解子敏變左子珊?係咪你個mewe?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆