上一頁下一頁
發新話題

曾經有一個男友,曾經瘋狂

收藏  |  訂閱
153  53.1k

回覆 13# 子敏 的帖子

已經PM我嘅mewe

回覆 1# 子敏 的帖子

係咪無帶袋玩?射到四圍都係。。 

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-8 12:36 AM 發表 查看引用來源

我不如開一個收費台啦
報名🤣

引用:
原帖由 gilbert 於 2022-3-8 16:43 發表 查看引用來源

報名🤣
你搵名廿個人至通知我

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-8 17:47 發表 查看引用來源

你搵名廿個人至通知我
報名😃

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-6 16:55 發表 查看引用來源
有一個超熱夏天,熱到大家都失控了,我們三對男女相約去長洲的東堤小築,玩了四日三晚。

當時我們租了一間兩房一廳的度假屋,在第一、第二晚,我們都有各自做愛,兩對情侶就分別在房內,其餘一對則在客廳的梳化,總之互不相見,只聞彼 ...
哎呀好類似呢
好朋友, 度假屋, 飲酒, truth or dare, 當眾搞...
最刺激o既係, o係一d 平時在佢地面前表現得好正經 (其實都唔正經得去邊) o既人面前, 表現出人地從未見過o既自己另外一面
大家一齊同場搞o野係好, 但我更加中意逐pair o黎, 至少係我搞緊果陣其他人係專心咁睇, 好有拍 av 感覺
冇啦, 陳年往事lu, 果幾pair 人都結晒婚有d 仲已經生埋, 做o左daddy mammy 就唔可以咁癲, 就冇再咁玩lu

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-9 10:58 發表 查看引用來源

哎呀好類似呢
好朋友, 度假屋, 飲酒, truth or dare, 當眾搞...
最刺激o既係, o係一d 平時在佢地面前表現得好正經 (其實都唔正經得去邊) o既人面前, 表現出人地從未見過o既自己另外一面
大家一齊同場搞o野 ...
佢地全部換晒人先結婚?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-9 10:58 發表 查看引用來源

哎呀好類似呢
大家一齊同場搞o野 ...
這個場面...我試過一次

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-9 11:21 發表 查看引用來源
這個場面...我試過一次
你玩過多人咩?

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-9 11:23 發表 查看引用來源

你玩過多人咩?
4個人...各自各做...沒有交換

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆