上一頁下一頁
發新話題

淫妻偏好

收藏  |  訂閱
121  31.2k

引用:
原帖由 infantry 於 2022-3-13 15:59 發表 查看引用來源
通常女人對住自己老公都係就住就住,同其他人就乜都玩得,我老婆都係比我班friend 任屌唔嬲,對住我就快手但求岀野就算
你班friend 就開心啦

回覆 89# infantry 的帖子

你班friend? 咁多人上你老婆?

回覆 91# li2008 的帖子

我老婆都好開心😂😂😂

回覆 92# ACA64 的帖子

佢哋又唔會全部人一齊屌嘅,有時單約,有時幾個一齊,好少全部人同一時間屌佢一個嘅

引用:
原帖由 infantry 於 2022-3-14 03:51 發表 查看引用來源
我老婆都好開心😂😂😂
更系啦…享受咁多不同嘅腸🥰🥰🥰
等於男生享受不同嘅....女人,你話開唔開心呢

回覆 94# infantry 的帖子

Ching 咁阿嫂未好忙囉?要招呼你咁多朋友,不過最緊要係佢enjoy

引用:
原帖由 infantry 於 2022-3-14 03:53 發表 查看引用來源
佢哋又唔會全部人一齊屌嘅,有時單約,有時幾個一齊,好少全部人同一時間屌佢一個嘅
咁呀嫂咪好忙,個個都要排隊

引用:
原帖由 infantry 於 2022-3-13 15:59 發表 查看引用來源
通常女人對住自己老公都係就住就住,同其他人就乜都玩得,我老婆都係比我班friend 任屌唔嬲,對住我就快手但求岀野就算
Ching 你班friend 有幾多人,佢哋點樣開始,佢哋係你屋企攪嘢,你有冇在場,你個故事好吸引,講多啲黎聽下。

有屌佢嗰班friend大概10人左右啦,不過好少全部人一齊嚟嘅。我老婆不嬲都玩得,見親佢哋都攬頭攬頸,我老婆都知班仔成日抽佢水,佢又唔介意。有幾個直頭同我講話想屌佢,問我比唔比,我咪叫佢哋直接約佢,佢鐘意就得。

引用:
原帖由 infantry 於 2022-3-15 11:07 AM 發表 查看引用來源
有屌佢嗰班friend大概10人左右啦,不過好少全部人一齊嚟嘅。我老婆不嬲都玩得,見親佢哋都攬頭攬頸,我老婆都知班仔成日抽佢水,佢又唔介意。有幾個直頭同我講話想屌佢,問我比唔比,我咪叫佢哋直接約佢,佢鐘意就得。 ...
啥哈,丫嫂都好玩得喎,join埋我地個群組玩都得丫!😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆