上一頁下一頁
發新話題

叔叔不行了 持久噴霧 有料到 (出左PART 3, #27)

收藏  |  訂閱
52  33.8k

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2022-3-25 11:53 發表 查看引用來源
wa,如果去時租就PK,2,3個鍾都出吾到門口
🙃😁😁😁
有見地,未到12點,已經腳軟到企唔到。

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-3-25 23:43 發表 查看引用來源
多謝各ching 十卜!
好多人問小弟用既噴霧牌子,link...

小弟一律無覆,唔係自私食,
而係雖然勁,有效,但始終覺得要還,同唔知有無咩負作用。
雖然暫時未見有。

只可以講,係金色外盒。唔係賣廣告。

請多多包函。 ...
咁可以講喺邊度買😉

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-3-24 11:05 發表 查看引用來源

好少唔係打真軍, 出得黎玩, 預左...中出啦。
矛錯,出得黎玩都中出😋

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2022-3-26 01:56 發表 查看引用來源

咁可以講喺邊度買😉
我都有需要

咁可以講喺邊度買????

支持師兄.努力加油. 期待出文

叔叔不行了 持久噴霧 有料到

叔叔不行了 持久噴霧 有料到 part 3
上回講到:

我用69磨炮友個gap,磨左一輪,都唔覺有射意。
我停一停:「好HIGH呀?好想我射咩?」講完又再前後郁。

我忍唔住, 真係忍唔住,就......

part3:

炮友high到腳都軟,我扶住佢條腰,佢雙手扶住度牆,

個人愈烏愈低,我支肉莖愈磨愈硬。

持久噴霧果然好堅,減低左對龜頭嘅刺激,但不減性慾。

炮友不斷呻吟,好嗲咁求饒,好想我射咁。

我就將我好硬既鐵柱, 一野從後統入去,深深咁入晒。

「呵...呵...呀!~~~~~~」炮友大叫,長長咁呻吟

然後縮起個肚,抽左3-4下,擰轉頭就大大力打左我2下。

「衰~~~衰人,蝦~~蝦人地」high住咁炸嬌。

我統左入去,深入宮地,無郁,完全feel到條女入面一下一下咁收縮。

縮左8-9下,我enjoy完,當然唔會放過佢。

我扶正佢條腰,黎個快既淺入淺出,又衝左4-50。

俾著平時,應該投左降,一早射Q晒。

4-50下竟然仲活生生咁插緊,條女已經想跪低。

我扶佢坐洗手盆果邊,等佢挨住塊鏡,我無俾佢休息,再一次插入。

今次條女無叫救命,只係好ENJOY咁俾我插。

E個姿勢好好插,高度岩岩好,只需要前後前後,就可以輕鬆咁出出入入。

條女又唔洗點用力,所以我插左好耐,我諗都插左20-25mins。

插到佢下面起晒白膠,漿糊咁,炮友已經high到離左魂,差啲反眼。

我都有仁慈心,唔再忍,用意念駒使自己係時候射啦!俾炮友休一休息。

係射既一刻,諗下唔知用左噴霧,射出黎唔知會唔會勁d呢!!

我下體郁緊,諗左2秒,已經射意到。

隨即抽出,扶正向條女。。。

精液一出,嘩...

條女就「呀!!!」

射左上佢塊臉,好彩佢擰側臉,d精射到你一臉都係。

我射左5-6下,有2-3野都射到佢塊臉,其他就一身都係。

炮友「呀」完,就xyz我呀!

打住咁先。
多謝支持。

好精彩, 多謝 brother
好似響現場咁
brother 個炮友無懷疑你 ?

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-3-30 15:41 發表 查看引用來源
叔叔不行了 持久噴霧 有料到 part 3
上回講到:

我用69磨炮友個gap,磨左一輪,都唔覺有射意。
「想...射,射未呀?...嗯」條女邊呻吟邊問,好想我射咁。

我停一停:「好HIGH呀?好想我射咩?」講完又再前後郁。

「嗯!嗯!我..嗯,好HIG ...
真係邊睇,邊諗枝噴霧好勁。
師兄事後會唔會抖左好多日,定第2日已無事。

回覆 25# 小福星 的帖子

淘宝有貨,藍色,金色

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆