上一頁下一頁
發新話題

叔叔不行了 持久噴霧 有料到 (出左PART 3, #27)

收藏  |  訂閱
52  33.8k

回覆 25# 小福星 的帖子

打中老年神器,你可找到

引用:
原帖由 奇人奇技 於 2022-3-30 21:15 發表 查看引用來源
打中老年神器,你可找到
大哥,可否 PM資料?打中老年神器都搵吾到

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-3-22 16:57 發表 查看引用來源
叔叔不行了  持久噴霧 有料到
出左PART 2, #15,part 3 #27

好耐無出post, 自從有左手機太方便,但出post就好難打咁大編,終於買返部電腦,打字方便好多。
有興趣可以睇下我d舊post:
導師勁似twins
https://www.188channe ...
要介紹比姨丈,啱佢

回覆 32# hkwilly 的帖子

外用延時噴濟,淘宝的,试找

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-3-30 15:41 發表 查看引用來源
叔叔不行了 持久噴霧 有料到 part 3
上回講到:

我用69磨炮友個gap,磨左一輪,都唔覺有射意。
「想...射,射未呀?...嗯」條女邊呻吟邊問,好想我射咁。

我停一停:「好HIGH呀?好想我射咩?」講完又再前後郁。

「嗯!嗯!我..嗯,好HIG ...
如果射哂入口就冇咁嘥啦🤤,不過已經完全feel個女仔有幾舒服同high,最正係明明頂唔順都好想繼續比人插,爽到爆

回覆 1# 吉隆 的帖子

想當年一黎香討區引版, 就係留意到師兄d古仔, 畫面high到呢... 搞成枝硬棍喺褲度咁, 要稍稍住彎身咁飛去公司廁所出火, 以後有師兄d文, 雙眼頓時發亮! 支持繼續寫多d !

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-30 18:20 發表 查看引用來源

真係邊睇,邊諗枝噴霧好勁。
師兄事後會唔會抖左好多日,定第2日已無事。
我又無接住用幾日喎!
感覺用完無特別話唔妥,反而係搞左幾鑊,攰都好正常。

引用:
原帖由 ks_ks 於 2022-3-31 18:53 發表 查看引用來源
想當年一黎香討區引版, 就係留意到師兄d古仔, 畫面high到呢... 搞成枝硬棍喺褲度咁, 要稍稍住彎身咁飛去公司廁所出火, 以後有師兄d文, 雙眼頓時發亮! 支持繼續寫多d ! ...
多謝十卜!估唔到仲有香討C HING有睇過小弟舊作。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-31 15:31 發表 查看引用來源
如果射哂入口就冇咁嘥啦🤤,不過已經完全feel個女仔有幾舒服同high,最正係明明頂唔順都好想繼續比人插,爽到爆
講開射入口, 其實好少專登射人個口,睇AV就話啫

除非係吹緊要爆, 就順便口爆啦

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-1 13:05 發表 查看引用來源

講開射入口, 其實好少專登射人個口,睇AV就話啫

除非係吹緊要爆, 就順便口爆啦
咁⋯⋯凡事都有例外嘅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆