上一頁下一頁
發新話題

我係任性?定係傻?定係洩欲工具?

收藏  |  訂閱
93  33.2k

我係任性?定係傻?定係洩欲工具?

雖然我有男友,但又好想被更多人愛。雖然自問自己身材、樣貌尚算ok,但仍希望證明自己有吸引力。

可能你話我傻,但我希望用性愛得到更加多注意,究竟我係岩定錯,講下二三事其中一樣先。

話說係引版都玩左一段時間,都識左唔少C hing,有時佢地會pm 我,岩傾就會傾落去,當然大部份一來就問上唔上床,呢d我通常一野就block 左,費事浪費時間。岩傾果d,會由pm轉fb,再傾落去,就係咁傾得耐開始有感覺,大家走埋一齊。

當然,係由性開始,大大話係到都識左幾個c hing 有上床,有d有結婚,有d有女友,我都唔介意。

後來又從呢d c hing 又識左佢地身邊朋友,又開始上床做愛。

每到假期,我會一日跑幾場,希望滿足晒佢地,不過開始我覺得大家只為性冇野傾,每次扑完野之後,就離開冇野傾,之後我又跑另一場。後來,有幾個識既C HING 直頭約埋一個地方,逐個入房上我,一天假期就咁完左。

你地可能會覺得我係米有問題?我都開始懷疑,但又唔知自己想證明d乜咁。
你問我仲有冇咁聯絡c hing? 冇囉,引版既人已經開始少接觸了。

想繼續傾,就比mewe link 我啦

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-22 23:57 發表 查看引用來源
雖然我有男友,但又好想被更多人愛。雖然自問自己身材、樣貌尚算ok,但仍希望證明自己有吸引力。

可能你話我傻,但我希望用性愛得到更加多注意,究竟我係岩定錯,講下二三事其中一樣先。

話說係引版都玩左一段時間,都識左唔少 ...
最緊要自己覺得ok就夠,唔需要理人點睇,btw,識得你太遲😂

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-22 23:59 發表 查看引用來源

最緊要自己覺得ok就夠,唔需要理人點睇,btw,識得你太遲😂

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-23 00:00 發表 查看引用來源

我以前都會好守規矩,但經過呢幾年,社會環境轉變太大,我開始會覺得自己想做嘅就做囉,只要唔係殺人放火嘅,氹下自己都無壞,今日唔知聽日事,點解唔自己開心咗先?

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-23 00:03 發表 查看引用來源

我以前都會好守規矩,但經過呢幾年,社會環境轉變太大,我開始會覺得自己想做嘅就做囉,只要唔係殺人放火嘅,氹下自己都無壞,今日唔知聽日事,點解唔自己開心咗先? ...
我都有呢個末世心態

好多男性都係為左性- 攪完真係可以唔同你傾計- 但女仔除左肉體上的滿足- 應該內心更需要人關心- 你應該內心有野缺乏想填補

引用:
原帖由 kingwah123 於 2022-3-23 00:09 發表 查看引用來源
好多男性都係為左性- 攪完真係可以唔同你傾計- 但女仔除左肉體上的滿足- 應該內心更需要人關心- 你應該內心有野缺乏想填補
可能掛

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-23 00:09 發表 查看引用來源

可能掛
其實傾計我都啱架,我可以唔要性齋傾計,事關返工真係好悶,我需要有人陪我渡過漫漫長夜😂

回覆 7# 子敏 的帖子

咁落去唔係辦法- 揾野些填滿自己啦- 充實翻自己- 個人唔會咁空虛

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-22 23:57 發表 查看引用來源

話說係引版都玩左一段時間,都識左唔少 ...
我都想同你換轉角色,係房度等唔同朋友黎探我😎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆