上一頁下一頁
發新話題

我係任性?定係傻?定係洩欲工具?

收藏  |  訂閱
93  33.2k

係傻

你係渴求被愛,但遇上揾食男。性係二性相處不可分開一部份,遇上心儀嘅人,而ニ性開心,沒有不對。但你把愛=性混為一談。若你也是喜歡玩,就冇問題,因你分得開愛與性。不喜勿插。

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-22 23:57 發表 查看引用來源
雖然我有男友,但又好想被更多人愛。雖然自問自己身材、樣貌尚算ok,但仍希望證明自己有吸引力。

可能你話我傻,但我希望用性愛得到更加多注意,究竟我係岩定錯,講下二三事其中一樣先。

話說係引版都玩左一段時間,都識左唔少 ...
我覺得三個選項中只有任性最貼切
傻嘛, 被人呃, 或者自己都唔知自己想點, 生活同行為完全冇目標, 又或者明明係知但又唔敢行動, 結果成日就on99坐o左o係度,
果d 人我先覺得係傻囉, 但聽你口吻唔似
洩慾工具呢, 如果同人上床你自己係享受o既, 咁就唔係純粹幫人洩慾囉, 所以我諗你都唔算
中意性行為o既感覺係非常正常o既, 要得到呢種感覺就一定要有多過一個人去進行,
只要安全措施做足, 唔傷害/ 背叛另一個人o既前提下, 我覺得冇問題囉
想用佢o黎證明自己o既吸引力, 或者得到注意, 又或者單純覺得好玩... 曾幾何時我都係
仲唔一定要有俾人插入去o既快感, 淨係想令到人好舒服, 有一種食過番尋味成日會諗起但又食唔番o既感覺
果種勾引到人o既成功感虛榮感... 諗起就好滿足, 遇到合眼緣o既男人就想同佢含,
尤其是有d 話自己未試過o既, 我就更加有果種衝動囉, 其實我想要o既只係一個畫面:

o係佢眼中, 我只係個朋友/ 同事/ 下屬/ 對家公司代表等等, 唔知佢點評價我o既樣貌身材啦 (應該算係食得落果種卦 )
最意想不到o既時候, 最意想不到o既場合, 最意想不到o既女人, 居然嘴裡面含住佢o既精液
呢個moment 佢o既反應, 佢o既表情, 一種完全唔敢相信剛剛發生o既事咁o既樣

人地o岩o岩舒服完, 高潮完, 一臉o既驚歎,
十次咁o既時候有九次我都係含住啖精, 望住佢, 跟住o係度傻笑

當然, 味道好, 夠持久o既, 係會有下文, 即係會同佢上床

回覆 22# 蛇貴妃 的帖子

長輩🙏🙏🙏🙏🙏🙏

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-22 23:57 發表 查看引用來源
雖然我有男友,但又好想被更多人愛。雖然自問自己身材、樣貌尚算ok,但仍希望證明自己有吸引力。

可能你話我傻,但我希望用性愛得到更加多注意,究竟我係岩定錯,講下二三事其中一樣先。

同我老婆以前一樣,任性

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-22 23:59 發表 查看引用來源

最緊要自己覺得ok就夠,唔需要理人點睇,btw,識得你太遲😂
太遲?咁你自己果個case成功左未?

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-23 00:51 發表 查看引用來源

Pm咗你,純吹水,想傾計就搵我啦🙂
你又想屌下佢?

點先可以屌到你?😑😑😑

唔難理解你既感受,不過每一個出黎搵食既女人都會遇到1000倍數量既男人,其實唔需要滿足哂佢地。唔好搞到自己好似性玩具咁,除非你鍾意咁樣。
引用:

引用:
原帖由 ho501501 於 2022-3-23 09:13 發表 查看引用來源
點先可以屌到你?😑😑😑
你咁問,永遠係唔會有

引用:
原帖由 子敏 於 22-3-2022 23:57 發表 查看引用來源

Hi~ I PM-ed u my link. let's chat~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆