上一頁下一頁
發新話題

我係任性?定係傻?定係洩欲工具?

收藏  |  訂閱
93  33.2k

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-22 23:57 發表 查看引用來源
雖然我有男友,但又好想被更多人愛。雖然自問自己身材、樣貌尚算ok,但仍希望證明自己有吸引力。

可能你話我傻,但我希望用性愛得到更加多注意,究竟我係岩定錯,講下二三事其中一樣先。

話說係引版都玩左一段時間,都識左唔少 ...
經歷過一埸大病之後,發覺自己以前太乖喇,生命幾時係盡頭冇人知,應該及時行樂,而家想曳下,但好多時係事與願違。咁我係ON居,純情定係愚蠢?

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-23 14:28 發表 查看引用來源
你咁問,永遠係唔會有
咁絕情😓😓😓

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-23 08:24 發表 查看引用來源

我覺得三個選項中只有任性最貼切
傻嘛, 被人呃, 或者自己都唔知自己想點, 生活同行為完全冇目標, 又或者明明係知但又唔敢行動, 結果成日就on99坐o左o係度,
果d 人我先覺得係傻囉, 但聽你口吻唔似
洩慾工具呢,  ...
每個女仔都想證明自己有吸引力既
無論幾多歲都好,都希望有人注視
貴妃有唔少經歷,可以同板主分享多D
我諗板主將 性 同 關注 扣左等號。呢兩樣野未必係等於既。當然,性係可以將關係提升啦。
但最重要既係,一定要安全

性吾一定要爱,
但一定要有情慾,
無情慾的性,
衰過I自慰。

引用:
原帖由 ho501501 於 2022-3-23 09:13 發表 查看引用來源

你又想屌下佢?
唔啦,本身又唔係靚仔,費事比人拒絕啦🙈

但想傾下計就真嘅,因為返工時間真係太悶嘞😂

會不會 係 性上癮的病態呢??

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-23 00:38 發表 查看引用來源

上得引版識朋友 我諗絕大多數都係想有機會攪野 只係為咗傾計真係好少🤔

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-23 18:57 發表 查看引用來源

上得引版識朋友 我諗絕大多數都係想有機會攪野 只係為咗傾計真係好少🤔
根本就係

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-3-23 15:50 發表 查看引用來源

經歷過一埸大病之後,發覺自己以前太乖喇,生命幾時係盡頭冇人知,應該及時行樂,而家想曳下,但好多時係事與願違。咁我係ON居,純情定係愚蠢? ...
經歷過一埸大病之後<<<<<其實我同你有d類似,不過唔係病過

回覆 12# 子敏 的帖子

咁妳有乜想傾,定想揾人吐露心事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆