上一頁下一頁
發新話題

我係任性?定係傻?定係洩欲工具?

收藏  |  訂閱
93  33.2k

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-23 00:04 發表 查看引用來源

我都有呢個末世心態
以往你都無咩安全感?
一直以來都無咩諗法!
就因為你缺乏安全感,所以無信心?

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-22 11:57 PM 發表 查看引用來源
雖然我有男友,但又好想被更多人愛。雖然自問自己身材、樣貌尚算ok,但仍希望證明自己有吸引力。

可能你話我傻,但我希望用性愛得到更加多注意,究竟我係岩定錯,講下二三事其中一樣先。

話說係引版都玩左一段時間,都識左唔少 ...
其實你係想通過你外表同身體既力量證明你有人重視同埋有影響力,你應該家景唔錯,但欠缺安全感同埋係內心深處有自卑感,再加埋環境令人有一種未世既感覺⋯

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-24 01:31 發表 查看引用來源

經歷過一埸大病之後
即係咩事?可以講吓?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-3-24 12:49 發表 查看引用來源

即係咩事?可以講吓?
好長篇一下

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-22 23:57 發表 查看引用來源
雖然我有男友,但又好想被更多人愛。雖然自問自己身材、樣貌尚算ok,但仍希望證明自己有吸引力。

可能你話我傻,但我希望用性愛得到更加多注意,究竟我係岩定錯,講下二三事其中一樣先。

話說係引版都玩左一段時間,都識左唔少 ...
我有個認識嘅人同師姐你差唔多,結婚前其本上放假就去見唔同sp,一日走三四場,到而家結咗婚生埋BB都重有約番sp,佢話主要係enjoy被寵愛嘅感覺。

師姐好有大愛,欣賞你既大方,更加欣賞你既性格,未必關傻定咩事既,每個人都有佢想追求既野,享受果刻既歡愉無問題

引用:
原帖由 fafawong011 於 2022-3-24 17:12 發表 查看引用來源

我有個認識嘅人同師姐你差唔多,結婚前其本上放假就去見唔同sp,一日走三四場,到而家結咗婚生埋BB都重有約番sp,佢話主要係enjoy被寵愛嘅感覺。
原來我係正常架

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-24 22:06 發表 查看引用來源

原來我係正常架
咁相信好多女性都係鍾意呢種感覺嘅🙂

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-24 22:24 發表 查看引用來源

咁相信好多女性都係鍾意呢種感覺嘅🙂
咁一定係被愛最重要

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-24 22:40 發表 查看引用來源

咁一定係被愛最重要
男人就簡單得多,有得屌就ok😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆