上一頁下一頁
發新話題

我係任性?定係傻?定係洩欲工具?

收藏  |  訂閱
93  33.2k

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-24 22:45 發表 查看引用來源

男人就簡單得多,有得屌就ok😂
咁有條女肯比你屌,但冇計傾,唔同你kiss, 講到明有得你屌就屌,然後佢冇咩反應,完全唔enjoy, 你仲會屌得落?

男人唔係有個閪就得,靈慾一致,有感覺先最吸引

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-24 23:08 發表 查看引用來源

咁有條女肯比你屌,但冇計傾,唔同你kiss, 講到明有得你屌就屌,然後佢冇咩反應,完全唔enjoy, 你仲會屌得落?

男人唔係有個閪就得,靈慾一致,有感覺先最吸引 ...
你又啱嘅,不過好多男人真係有個閪就得,但我自己就接受唔到,我都係要有感情先得

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-25 01:02 發表 查看引用來源

你又啱嘅,不過好多男人真係有個閪就得,但我自己就接受唔到,我都係要有感情先得
我又未去到一定要感情,有感覺已經可以🤣
不過最好多D話題,三句唔埋兩句屌就多謝了

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-23 08:24 發表 查看引用來源

我覺得三個選項中只有任性最貼切
傻嘛, 被人呃, 或者自己都唔知自己想點, 生活同行為完全冇目標, 又或者明明係知但又唔敢行動, 結果成日就on99坐o左o係度,
果d 人我先覺得係傻囉, 但聽你口吻唔似
洩慾工具呢,  ...
你講既野,我睇左好多次,明晒,謝謝你

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-26 00:14 發表 查看引用來源

你講既野,我睇左好多次,明晒,謝謝你
係咪呀,都話你一睇完,就好似開咗竅咁😌

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-25 01:02 發表 查看引用來源

屌西係真是要有感覺,為求一射只會一次過,有感覺就會維持住,耐不耐屌一屌先正,不過我對一個屌過的人妻好有感覺,但對方應該冇感覺,所以都是果句,多情自古空餘恨🥴

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-26 07:18 發表 查看引用來源
屌西係真是要有感覺,為求一射只會一次過,有感覺就會維持住,耐不耐屌一屌先正,不過我對一個屌過的人妻好有感覺,但對方應該冇感覺,所以都是果句,多情自古空餘恨🥴 ...
倫爺...往事只能回味, 豆豉只能調味.   有緣嗒過就算.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-26 07:55 發表 查看引用來源

倫爺...往事只能回味, 豆豉只能調味.   有緣嗒過就算.
食左但冇機會再食,那種味道會留係心中腦內不能磨滅,感恩係我都真係食過

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-26 08:42 發表 查看引用來源
食左但冇機會再食,那種味道會留係心中腦內不能磨滅,感恩係我都真係食過
難為小弟呢啲得個恨字.  

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-24 23:08 發表 查看引用來源

男人唔係有個閪就得,靈慾一致,有感覺先最吸引 ...
你又要考慮下真實情况,
社會中想出來玩的男人有一半男人,
係無條件的,無樣,無財,無才……
你叫條女點有情慾?
另一半好的男人,
當中一半以上巳被女友或老婆管死,
這些男人有條件,但無時間,吃下快餐就可,
基本上毫無情溝通,毫無情調,
你係女會有多小情慾?

結論係8,9成的男人,基本上有閪就屌,無辩法。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆