上一頁下一頁
發新話題

我係任性?定係傻?定係洩欲工具?

收藏  |  訂閱
93  33.2k

回覆 1# 子敏 的帖子

任性吧?看著令人羨慕,畢竟被那麼多人寵愛

認認真真搵過合適既人啦,咁樣落去只會越來越寂寞

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-22 23:57 發表 查看引用來源
雖然我有男友,但又好想被更多人愛。雖然自問自己身材、樣貌尚算ok,但仍希望證明自己有吸引力。

可能你話我傻,但我希望用性愛得到更加多注意,究竟我係岩定錯,講下二三事其中一樣先。

話說係引版都玩左一段時間,都識左唔少 ...
性上引,同想俾人重視

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-3-26 09:14 發表 查看引用來源
你又要考慮下真實情况,
社會中想出來玩的男人有一半男人,
係無條件的,無樣,無財,無才……
你叫條女點有情慾?
另一半好的男人,
當中一半以上巳被女友或老婆管死,
這些男人有條件,但無時間,吃下快餐就可,
基本上毫無情溝通,毫無情 ...
可圈可點,溝通唔一定係下下出來見先叫溝通。
一機旁身,世界通淫,點都易過出來食成晚半日啦🤣
除非冇心傾既啫,或者目標太清晰,排除一切去屌女既專家級別。否則正常想偷食都係左傾下右吹下,得閒食下豆腐,夾啱咪出。
所以又唔存在毫無溝通既,不過傾太耐都冇下文就會慢慢改變左感覺,冇左果種衝動,變得冇咁重視

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-26 07:18 發表 查看引用來源
屌西係真是要有感覺,為求一射只會一次過,有感覺就會維持住,耐不耐屌一屌先正,不過我對一個屌過的人妻好有感覺,但對方應該冇感覺,所以都是果句,多情自古空餘恨🥴 ...
有情係好,但要雙向。一個有情,另一個冇,無情果個就會覺得係騷擾了

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-26 08:42 發表 查看引用來源
食左但冇機會再食,那種味道會留係心中腦內不能磨滅,感恩係我都真係食過
其實可能係悔食左🤣。會有挫敗感🤣

引用:
原帖由 hokuto1028 於 2022-3-26 11:36 發表 查看引用來源
任性吧?看著令人羨慕,畢竟被那麼多人寵愛
你睇佢好,佢睇你好啦

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-26 23:40 發表 查看引用來源

可圈可點,溝通唔一定係下下出來見先叫溝通。
一機旁身,世界通淫,點都易過出來食成晚半日啦🤣
除非冇心傾既啫,或者目標太清晰,排除一切去屌女既專家級別。否則正常想偷食都係左傾下右吹下,得閒食下豆腐,夾啱咪出。
所以又唔 ...
師兄有經驗?

人生苦短,開心就好,不需要理會別人的眼光

如果多啲女仔好似師妹咁 呢個社會就更和諧了
支持師妹多啲同唔同男人搞嘢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆