上一頁下一頁
發新話題

我係任性?定係傻?定係洩欲工具?

收藏  |  訂閱
93  33.2k

你而家個問題好似係冇晒自己時間都唔知為乜,便多D自己喜歡既事仲好啦,唔需要為左滿足網友而搞到自己咁辛,一切睇心情,扑唔扑野,隨緣啦,佛系少少可能自己會舒服D

回覆 1# 子敏 的帖子

幾個識既,唔一齊玩。  佢地都比較有品。

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-26 23:40 發表 查看引用來源

可圈可點,溝通唔一定係下下出來見先叫溝通。
一機旁身,世界通淫,點都易過出來食成晚半日啦🤣
除非冇心傾既啫,或者目標太清晰,排除一切去屌女既專家級別。否則正常想偷食都係左傾下右吹下,得閒食下豆腐,夾啱咪出。
所以又唔 ...
聊下天咋,
你這是二八定律問題,
二成有條件有時間的男,吃了8,9成的女.
八成無條件無時間的男,吃剩1,2成的.

我識同溝都好多女,
同女溝通真係好多,
開始用一機溝,真有,我都不小丫,
但開始後,要條女左就右就你時間,
成功機會有無1成?

將心比己丫 ,
你係女,今日得閒又好,特然苦悶又好,好想找人陪下,
但大部份偷吃男,不要說出來玩丫,根本連聽電話都不可,
咁樣你會如何?

親身所見,
女人有時都有性需要,
女人發姣約人添,叫人夫出來玩,
個人夫話約星期四下午6時至9時,
你話個女會否屌屌聲丫。

引用:
原帖由 seng1118 於 2022-3-27 02:34 發表 查看引用來源
人生苦短,開心就好,不需要理會別人的眼光
謝謝支持

hihi pmed you

引用:
原帖由 Mic3398 於 2022-3-28 22:40 發表 查看引用來源
hihi pmed you
got it

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-3-27 19:25 發表 查看引用來源
聊下天咋,
你這是二八定律問題,
二成有條件有時間的男,吃了8,9成的女.
八成無條件無時間的男,吃剩1,2成的.

我識同溝都好多女,
同女溝通真係好多,
開始用一機溝,真有,我都不小丫,
但開始後,要條女左就右就你時間,
成功機會有無1 ...
唉!
尼個單字好多答案,答左你

DELETE DELETE

引用:
原帖由 site 於 2022-3-27 06:02 發表 查看引用來源
你而家個問題好似係冇晒自己時間都唔知為乜,便多D自己喜歡既事仲好啦,唔需要為左滿足網友而搞到自己咁辛,一切睇心情,扑唔扑野,隨緣啦,佛系少少可能自己會舒服D ...
我都係佛系既

唔覺得你有問題只係你喜歡 做你 的事情

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆