上一頁下一頁
發新話題

口技

收藏  |  訂閱
100  17.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-5 08:26 發表 查看引用來源

講到lin 呢個問題呢, 手口腳並用, 手上濕d 口水幫佢chok, 口舔佢lin, 腳趾伸佢嘴入面俾佢含住o黎啜
平時cool 到死o既老公, 咁樣服侍到佢射精之後都一定會有幾句 "老婆我愛你"

咁我都會吮乾淨手上o既精液,  ...
你都幾識服侍佢喎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-5 11:51 發表 查看引用來源

可以係, 亦可以唔係
未必需要特登o既, 本身就o係佢面前, 唔通即刻走開先慢慢食咩?
好enjoy 咁吮就梗, 吞精同wine tasting 一樣, 唔好大啖大啖咁灌落去, 先聞一聞, 舉高手欣賞一下手上果pat 液體,
伸條脷出o黎 ...
你講到好似食緊生蠔咁
如果啜到比男人聽到殊殊聲,通常男人會興奮?你又會唔會都興奮?

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2022-4-7 19:56 發表 查看引用來源
係架,好喜歡含到男方出野,之後一直含住吾放
你都幾鬼馬喎
如果射完之後果黃金十秒繼續啜,佢應該會好high

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-7 23:38 發表 查看引用來源
我細個嗰陣確實係為咗討好而呑,曾經亦有被不情願之下口爆多次,但後來發覺自己好掛住甚至愛上呢種感受,之後每次都好想吸盡哂所有精華,成個人會有種好特別興奮同滿足嘅感覺 ...
吸盡就最好,成日會有少少黐住係個出口,好想次次都有人用口幫下佢,希望一舉兩得

引用:
原帖由 pineapple006 於 2022-4-5 13:55 發表 查看引用來源
話說肯或喜歡吞精的女士應該不多呢
或者係, 不過相對囉
o係女性總人口入面真心中意吞精o既女人可能係唔多, 即係唔中意o既人比例上比中意o既人多
但我亦可以話你知中意/ 樂意吞o既女人其實係比男性想像中o既比例會多少少
問題係你本人遇唔遇到, 或者你對佢o黎講有冇吸引到連你身上最腥最澀o既o野都吞得津津有味

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 8-4-2022 07:11 發表 查看引用來源

或者係, 不過相對囉
o係女性總人口入面真心中意吞精o既女人可能係唔多, 即係唔中意o既人比例上比中意o既人多
但我亦可以話你知中意/ 樂意吞o既女人其實係比男性想像中o既比例會多少少
問題係你本人遇唔遇到, 或者 ...
分析同見識好高👍👍

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-8 01:33 發表 查看引用來源

你講到好似食緊生蠔咁
如果啜到比男人聽到殊殊聲,通常男人會興奮?你又會唔會都興奮?
婦道人家, 食不言寢不語先係有修養有氣質o既表現!

(講笑only, 我訓覺前其實好多o野講 )

男人興唔興奮, 你問返佢地囉, 我遇過o既興奮程度好似不及眼神交流同埋邊含緊時候對佢o既笑容...

我自己... 呢方面更加冇咩大感覺, 要興奮始終係要dirty 囉
只要健康冇病冇痛o既, 原汁原味俾我含

回覆 93# moliu1 的帖子

係架,佢真係好high

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-8 08:14 發表 查看引用來源

男人興唔興奮, 你問返佢地囉, 我遇過o既興奮程度好似不及眼神交流同埋邊含緊時候對佢o既笑容...

我自己... 呢方 ...
蛇師姐功力高,佩服

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-8 08:14 發表 查看引用來源

我自己... 呢方 ...
冇錯, 如果食緊時講野會容易咬親對方最脆弱嘅地方

你識得享受呀, 嘆原味加埋眼神交流係最正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆