上一頁下一頁
發新話題

口技

收藏  |  訂閱
100  17.1k

引用:
原帖由 344178344178 於 2022-3-27 14:54 發表 查看引用來源
男人好喜歡捉住條女個頭插口
侵略型男人

引用:
原帖由 344178344178 於 2022-3-27 14:49 發表 查看引用來源
男人係有控制欲, 係要睇D女辛苦的樣
師兄,咁玩法有好多種既。
其實我就比較保守,鐘意互相享受,即我唔係要佢同我深喉到流眼水,相反佢含得好投入時,令我想起身插佢,佢反而一句:吓,咁快?我仲未夠喎。
呢D仲激起男性既好勝添,因為咩叫咁快先??真抵打,要大大力先得。
呢D口技包含點樣挑逗同挑釁先叫更高技巧,而且仲有黃金10秒呢?呢個時候女生最鐘意男人求饒添喎。

引用:
原帖由 sam7211 於 27/3/2022 13:32 發表 查看引用來源

星師兄言下之意,
是誰想入非非呢?😂
阿星想入,女伴飛飛😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-27 15:03 發表 查看引用來源

師兄,咁玩法有好多種既。
其實我就比較保守,鐘意互相享受,即我唔係要佢同我深喉到流眼水,相反佢含得好投入時,令我想起身插佢,佢反而一句:吓,咁快?我仲未夠喎。
呢D仲激起男性既好勝添,因為咩叫咁快先??真抵打,要大大力先得 ...
很有情趣的享受

引用:
原帖由 pineapple006 於 2022-3-27 12:04 發表 查看引用來源
想聽聽大家經驗,其實女方替男方口交時,純瀨龜頭敏感地方刺激還是不停吸吮整支棒子刺激呢?
"整支棒子"
聽落好搞笑

anyway 啦, "棒子" 好似係唔會有快感卦? 所以都係龜頭為主
點含都要睇場合囉, 前戲o既話會簡單d, 啜住個頭吸吸吸咁樣,
一心想口爆o既話開頭都會咁樣吸吸吸, 不過係熱身啫好戲在後頭
就係嘴唇依然係咁含住佢, 每一下自己個頭後退之後再含入o既同時條脷都o係龜頭上掃一個圈,
個頭郁幾快條脷都要一樣咁快, 出-->入-->掃圈-->出-->入-->掃圈, 唇同脷都要夠力度
係好攰o架, 真係要時間去苦練... 不過值得
尤其是男人開始o黎高潮感覺, 到射精, 到射晒之後最敏感果段時間, keep 住咁含真係性格再冷靜o既人都會發癲

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-28 08:39 發表 查看引用來源

"整支棒子"
聽落好搞笑

anyway 啦, "棒子" 好似係唔會有快感卦? 所以都係龜頭為主
點含都要睇場合囉, 前戲o既話會簡單d, 啜住個頭吸吸吸咁樣,
一心想口爆o既話開頭都會咁樣吸吸吸, 不過係熱身啫好戲在後 ...
師姐這招好厲害👍👍👍

引用:
原帖由 pineapple006 於 2022-3-27 12:04 PM 發表 查看引用來源
想聽聽大家經驗,其實女方替男方口交時,純瀨龜頭敏感地方刺激還是不停吸吮整支棒子刺激呢?
要不停轉位,淨係刺激一個位會好緊張同埋唔爽

引用:
原帖由 344178344178 於 2022-3-27 14:54 發表 查看引用來源
男人好喜歡捉住條女個頭插口
既狂野且奔放.  

引用:
原帖由 pineapple006 於 2022-3-27 12:04 發表 查看引用來源
why not both? 其實如果想男的享受,單就技巧而言,就是多變的,而不是單一的。整個陽具那麼多部分,又是外生殖器,能刺激和可以刺激的地方都那麼多,不停變化是最好的。

反而,我想指出一點女孩子可能比較忽略的,是用手握棒的這個細節,處理得好的話,那享受其實是更高的。

當然,這只是我個人的感受。其實可能溝通比一切都重要,而作為女性的你,可以更容易比我取得更多不同男性的數據,對嗎?

簡單啲~~ 女人肯含肯啜  男人就開心啦 !

由其射晒之後 抽出唻 再啜嗰下 揀直會令男人再一次高潮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆