上一頁下一頁
發新話題

口技

收藏  |  訂閱
100  17.1k

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2022-3-28 10:23 發表 查看引用來源

反而,我想指出一點女孩子可能比較忽略的,是用手握棒的這個細節,處理得好的話,那享受其實是更高的。
點解咁講呢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-28 12:24 發表 查看引用來源

點解咁講呢?
亞蛇有冇試過真係唔用手掂條野, 齋用手吹爆條仔

但一定要計吹幾分鐘先爆個d...或者4分鐘以上個d先計

因為1,2分鐘就吹爆個d好大幾會本身就係快槍手

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-28 13:09 發表 查看引用來源

因為1,2分鐘就吹爆個d好大幾會本身就係快槍手 ...
又唔準用手掂又要用手吹爆, 好難啫!
你吹埋我果份啦

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-28 13:09 發表 查看引用來源

因為1,2分鐘就吹爆個d好大幾會本身就係快槍手 ...
齋用手吹爆難度甚高.....  亦難理解點樣手吹.

引用:
原帖由 pineapple006 於 2022-3-27 12:04 發表 查看引用來源
想聽聽大家經驗,其實女方替男方口交時,純瀨龜頭敏感地方刺激還是不停吸吮整支棒子刺激呢?
我鍾意女友用條脷打圈舐我龜頭, 然後成條J含入口,喺個口入面又出又入, 然後又再用 條脷 打圈奶我龜頭, 間唔中啜到"卜"一聲,又用口水整落龜頭 。咁就最正!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-3-28 14:34 發表 查看引用來源

我鍾意女友用條脷打圈舐我龜頭, 然後成條J含入口,喺個口入面又出又入, 然後又再用 條脷 打圈奶我龜頭, 間唔中啜到"卜"一聲,又用口水整落龜頭 。咁就最正! ...
又是勁激的玩法👍👍

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-27 14:00 發表 查看引用來源
喜歡口交嘅女性,你淨係要佢舔個頭佢都唔夠喉啦,更何況個男人!由頭開始慢慢舔到底再深喉一陣又啜下半支半支,跟著啜下雙春再扮唔覺意舔到花花又如何呢?! ...
粉,你真係引人入性喎

要交替做
引用:
原帖由 pineapple006 於 2022-3-27 12:04 發表 查看引用來源
想聽聽大家經驗,其實女方替男方口交時,純瀨龜頭敏感地方刺激還是不停吸吮整支棒子刺激呢?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-28 13:54 發表 查看引用來源

齋用手吹爆難度甚高.....  亦難理解點樣手吹.
揸住風扇仔? 不過係吹凍而唔係吹爆

算啦唔玩人啦, 其實唔難理解佢up 乜: 唔用手掂就咁含嘛
其實都好少真係用手去捉支棍, 多數都係扶住對方大腿或者patpat o架啦
事實上我係覺得咁樣有落手感覺尊重d 啫, 即係一種唔想佢後退jj 離開我個口,
一種發自內心我好想同你含o既身體語言

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-29 08:41 發表 查看引用來源

揸住風扇仔? 不過係吹凍而唔係吹爆

算啦唔玩人啦, 其實唔難理解佢up 乜: 唔用手掂就咁含嘛
其實都好少真係用手去捉支棍, 多數都係扶住對方大腿或者patpat o架啦
事實上我係覺得咁樣有落手感覺尊重d 啫, 即係 ...
這身體語言令男方更投入享受箇中樂趣👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆