上一頁下一頁
發新話題

口技

收藏  |  訂閱
100  17.1k

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-4-3 11:11 發表 查看引用來源

或者教Ching點樣用你的角度去令女士舒舒服服😛😛😛
都係講口交o既話呢, 四個字, "由低做起"

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-3 13:01 發表 查看引用來源

都係講口交o既話呢, 四個字, "由低做起"
要唔要…….由淺入深😏😏😏😏

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-4-3 13:28 發表 查看引用來源

要唔要…….由淺入深😏😏😏😏
都要o架, 不過我更中意 "由低做起", 身體最底層o既地方...
自己訓平, 男人抬起我雙腳, 望住佢溫柔咁從我腳趾開始舔起,
再沿小腿往上奶上去, 到大腿, 再分開我對腳, 之後先奶下面

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-3 13:54 發表 查看引用來源

都要o架, 不過我更中意 "由低做起", 身體最底層o既地方...
自己訓平, 男人抬起我雙腳, 望住佢溫柔咁從我腳趾開始舔起,
再沿小腿往上奶上去, 到大腿, 再分開我對腳, 之後先奶下面 ...
這樣子女方會非常舒服刺激

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-3 13:54 發表 查看引用來源

再沿小腿往上奶上去, 到大腿, 再分開我對腳, 之後先奶下面 ...
係喎,講緊服侍女, 幫你奶喎🤭

引用:

淨睇文字已经想要。😍😍

回覆 63# 蛇貴妃 的帖子

我作為男人...都好享受咁玩, 有時仲HIGH 過俾女錫 LIN

唔會淨瀨龜頭,係吮及含,再慢慢吮成支入口。

引用:
原帖由 loverandlover 於 2022-4-5 00:01 發表 查看引用來源
唔會淨瀨龜頭,係吮及含,再慢慢吮成支入口。
這樣子男的無論在感覺或視覺一定非常享受。

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-4-4 13:12 發表 查看引用來源
我作為男人...都好享受咁玩, 有時仲HIGH 過俾女錫 LIN
講到lin 呢個問題呢, 手口腳並用, 手上濕d 口水幫佢chok, 口舔佢lin, 腳趾伸佢嘴入面俾佢含住o黎啜
平時cool 到死o既老公, 咁樣服侍到佢射精之後都一定會有幾句 "老婆我愛你"

咁我都會吮乾淨手上o既精液, 再啜吓佢 jj 有幾多吞幾多, 再回贈句 "i love you too"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆