上一頁下一頁
發新話題

口技

收藏  |  訂閱
100  17.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-5 10:26 AM 發表 查看引用來源

...

咁我都會吮乾淨手上o既精液,  ...
吮嘅時侯係咪要特登被大王睇到?有時仲扮唔經意揩咗部份精液係嘴邊度?鼻尖又有。

一副對精液珍而重之嘅表情。😋☺️

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-4-5 11:04 發表 查看引用來源

吮嘅時侯係咪要特登被大王睇到?有時仲扮唔經意揩咗部份精液係嘴邊度?鼻尖又有。

一副對精液珍而重之嘅表情。😋☺️
可以係, 亦可以唔係
未必需要特登o既, 本身就o係佢面前, 唔通即刻走開先慢慢食咩?
好enjoy 咁吮就梗, 吞精同wine tasting 一樣, 唔好大啖大啖咁灌落去, 先聞一聞, 舉高手欣賞一下手上果pat 液體,
伸條脷出o黎舔一舔, 好慢好慢咁啜入口, 含住浪幾吓, 等精液o既味道完全充滿晒口腔入面每一個角落,
再用脷輕輕力將佢往後推, 等d 精自己流入喉嚨, 腥溺之中帶點戀愛o既甜
日日食都唔會厭

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-5 11:51 發表 查看引用來源

可以係, 亦可以唔係
未必需要特登o既, 本身就o係佢面前, 唔通即刻走開先慢慢食咩?
好enjoy 咁吮就梗, 吞精同wine tasting 一樣, 唔好大啖大啖咁灌落去, 先聞一聞, 舉高手欣賞一下手上果pat 液體,
伸條脷出o黎 ...
有冇試過有d 男人精液係吞唔的?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-5 01:51 PM 發表 查看引用來源

...吞精同wine tasting 一樣, 唔好大啖大啖咁灌落去, 先聞一聞, 舉高手欣賞一下手上果pat 液體,
伸條脷出o黎 ...日日食都唔會厭 ...
被你形容得咁好味,真係搞到小弟都想整返啖。🍈🍨🍧🍾🍷😅

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-5 11:51 發表 查看引用來源

可以係, 亦可以唔係
伸條脷出o黎 ...
蛇師姐真是吞精高手,難得難得

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-4-5 02:22 PM 發表 查看引用來源

或者不如咁問:阿蛇咁熱愛吞精,係咪咩人嘅精都肯吞?抑或要有feel嘅人嘅精先有興趣?🤔

願意吞精嘅女人,正。

主動吞精嘅女人,勁正。

擒住男人下體好似餓鬼咁索精嘅女人,驚正。

唔願意但仍勉為其難吞精嘅女人,最正。小弟最like。😘

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-4-5 13:39 發表 查看引用來源

或者不如咁問:阿蛇咁熱愛吞精,係咪咩人嘅精都肯吞?抑或要有feel嘅人嘅精先有興趣?🤔

願意吞精嘅女人,正。

主動吞精嘅女人,勁正。

擒住男人下體好似餓鬼咁索精嘅女人,驚正。

唔願意但仍勉為其難吞精嘅女人,最正。小弟最l ...
話說肯或喜歡吞精的女士應該不多呢

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-4-5 12:22 發表 查看引用來源

都有過幾個o既... 半生熟o既人 有好感, 但又未至於好到想食o左佢果d

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-4-5 13:21 發表 查看引用來源

被你形容得咁好味,真係搞到小弟都想整返啖。🍈🍨🍧🍾🍷😅
自己整返杯囉 你好似話可以射好大pat o架?
細細杯 espresso 咁, 飯後點支煙, 加一小杯, 慢慢嗒

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-27 14:36 發表 查看引用來源

口交除左刺激男方陽具,我覺得仲有好多地方可以增加感受,例如含時女生既眼神,含時發出既聲音,男人都會好享受。
認同師兄說法,無論視覺或聽覺,的確會又刺激又享受。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆