口技

收藏  |  訂閱
19  17.1k

口技

[attach]40094101[/attach]想聽聽大家經驗,其實女方替男方口交時,純瀨龜頭敏感地方刺激還是不停吸吮整支棒子刺激

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-27 12:33 發表 查看引用來源

相信只刺激龜頭是不夠過癮,
只著重龜頭雖是刺激,
但沒有莖部的磨擦點,
又會有所欠缺,
深喉當然又會是另一快感。
認同師兄的說法,應該全面點

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-27 14:00 發表 查看引用來源
喜歡口交嘅女性,你淨係要佢舔個頭佢都唔夠喉啦,更何況個男人!由頭開始慢慢舔到底再深喉一陣又啜下半支半支,跟著啜下雙春再扮唔覺意舔到花花又如何呢?! ...
這樣玩法,又刺激又舒服,靚極👍

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-27 15:03 發表 查看引用來源

師兄,咁玩法有好多種既。
其實我就比較保守,鐘意互相享受,即我唔係要佢同我深喉到流眼水,相反佢含得好投入時,令我想起身插佢,佢反而一句:吓,咁快?我仲未夠喎。
呢D仲激起男性既好勝添,因為咩叫咁快先??真抵打,要大大力先得 ...
很有情趣的享受

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-28 08:39 發表 查看引用來源

"整支棒子"
聽落好搞笑

anyway 啦, "棒子" 好似係唔會有快感卦? 所以都係龜頭為主
點含都要睇場合囉, 前戲o既話會簡單d, 啜住個頭吸吸吸咁樣,
一心想口爆o既話開頭都會咁樣吸吸吸, 不過係熱身啫好戲在後 ...
師姐這招好厲害👍👍👍

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-3-28 14:34 發表 查看引用來源

我鍾意女友用條脷打圈舐我龜頭, 然後成條J含入口,喺個口入面又出又入, 然後又再用 條脷 打圈奶我龜頭, 間唔中啜到"卜"一聲,又用口水整落龜頭 。咁就最正! ...
又是勁激的玩法👍👍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-29 08:41 發表 查看引用來源

揸住風扇仔? 不過係吹凍而唔係吹爆

算啦唔玩人啦, 其實唔難理解佢up 乜: 唔用手掂就咁含嘛
其實都好少真係用手去捉支棍, 多數都係扶住對方大腿或者patpat o架啦
事實上我係覺得咁樣有落手感覺尊重d 啫, 即係 ...
這身體語言令男方更投入享受箇中樂趣👍

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-27 14:36 發表 查看引用來源

口交除左刺激男方陽具,我覺得仲有好多地方可以增加感受,例如含時女生既眼神,含時發出既聲音,男人都會好享受。
對啊,又舒服又刺激的享受👍

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2022-4-1 07:36 發表 查看引用來源
反而我幫女朋友口交時由前門锡到後門佢話已經有高潮
這樣要用大概多久時間才令你女友有高潮呢

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2022-4-2 07:17 發表 查看引用來源
普遍15一2O分鐘
自己都要嘗下前後面味道
單單看和聽女方的反應應該非常刺激吧

前往最後回覆