上一頁下一頁
發新話題

露營@死黨個妹瞓隔離 (14/4又有新update P.7)

收藏  |  訂閱
101  134.9k

露營@死黨個妹瞓隔離 (14/4又有新update P.7)

露營 @ 死黨個妹瞓隔離

ps. 大家要懷住17,18歲嘅心去睇,會更投入。

N年前,年少無知,成日同FD去CAMP,去得CAMP當然唔會齋仔啦!

以前去CAMP,邊有話男女分營,總之帶一、兩營,瞓得晒就OK。

記得果年18歲,9,10月去露營,成班有8個人,5男3女。

5條仔都係我FD,有2個帶條女黎,有1條女就係其中1個死黨個親妹黎,平時有跟我地玩開,個個當佢係妹咁。

成班後生仔,好快玩熟,到起營幕,帶得兩個營。

自然要分下點瞓啦,2對拖友一黎就舉手話佢地4個要一齊瞓。

(吊,唔係想4P呀!定係同房不換呢?)
不過我果時應該無咁大膽,頂多係同房不換嘅啫。

另外剩低4個,3男1女唯有係咁瞓啦!

我當時都無諗野,只係諗住成班FD好好玩,好癲咁又飲酒又賭啤。

玩到2,3點,已經瞓低晒,

唔知點解,搞搞下變左我同阿妹瞓隔離,阿妹都無乜避諱,我估佢細少少16,17歲。

自己平時都係當佢係妹咁睇。

阿妹瞓到最側邊,我瞓隔離,旁邊係佢阿哥同個FD。

我地都瞓低,其實已經有好多鼻寒聲,兩個營都有,可能飲酒左。

記得果晚零晨係有少少涼,成班仆街都無帶睡袋,好在我自己有件長身D嘅褸披下。

都未合埋眼,又有其他聲响,嗯~~~吾...唉~~~~

喺隔離個營傳過黎,唔係好大聲,但未瞓一定聽到。

阿妹都未瞓,佢聽到都張開望一望,我都擱起身,"莊"下隔離,可惜睇唔到。

我轉頭,同阿妹對望左眼,然後大家都尷尬咁笑下。

接住都係瞓番低,果D細細嘅呻吟KEEP住咁叫,我都聽到少少硬,始終血氣方剛

阿妹都典左典右,瞓唔著,個營唔大,典得兩下同我好鬼近。

我唔覺意索左口氣,嘩!
原來阿妹身上發出陣陣少女香,唔識講係點,總之就有少少味道傳入個鼻,再傳上腦。

聽覺、嚊覺刺激我,我...我...

硬左。。

好彩有件褸,雖然無開燈,但都有月光,營入面仲隱約睇到少少野。

吊, D呻吟聲仲未停,仲夾雜"啪!啪!"聲

我側左向阿妹果邊,無掂到佢咁瞓。

阿妹不斷典左典右,左郁右郁,終於郁到掂到我,係個PATPAT掂到我。

講番先,個營好細,4個人岩岩平瞓到。

當阿妹郁到個PATPAT掂到我之後,就停止左。

接住係感覺到佢深深咁呼吸,吸~~呼~~~吸~~~

每一下都FEEL到佢PATPAT嘅郁動。

我完全唔敢郁,希望佢會覺得我瞓左,當無事。

突然‧‧‧‧‧‧

突然醒起自己下面硬X晒!扯晒旗!

宜家縮又唔係,郁又唔係。

你話呀!俾著C HING會點做??

PART 2

當阿妹郁到個PATPAT掂到我之後,就停止左。

接住係感覺到佢深深咁呼吸,吸~~呼~~~吸~~~

每一下都FEEL到佢PATPAT嘅郁動。

我唔敢郁,又唔想亂做乜野。

可惜係,C hing就知,男人話愈唔好諗,就會愈不自覺咁諗,

下面就由硬,變到好硬,覺得枝肉棒唔止掂到阿妹patpat咁簡單,

直頭好似卡左入股隙咁。。。

我耳仔再聽唔到隔離個營d呻吟聲,只係聽到阿妹一下一下呼吸聲,好似連心跳聲都聽到咁。

忽然阿妹,跳左一下,「痴!」

我嚇一嚇,再睇睇阿妹,原來佢打乞嚏,

佢籮柚抽動一下,再貼番我deedee,噢.....爽左!

再打多次乞嚏,patpat就離開左我。

我好好心,好關心咁問阿妹,「你係咪凍呀?」再拍一拍佢手臂。

「少少!」阿妹攬住自己手臂。

我作為一個大哥哥,好應該照顧佢,我二話不說,就......

用我.....件褸披埋佢,一個人披好似好大件,

點知兩個人就變得好細,我為左披到佢,唯有...迫不得意...

靠埋佢背後,貼住少少咁一齊披件褸。

披完,「咁樣會唔會暖d呀!一齊披啦!」我順手...

順手搭住佢手臂,其實無特別意思,可能係出於關心,又可能係飲左少少酒,唔係好清醒。

接住...接住...竟然。

補番講下阿妹係點樣樣先。

阿妹16,17歲,皮膚白白,唔肥有少少瘦,

身材唔差,我估有32B~34C,可以細個唔識BRA,唔知係乜SIZE。

當時唔高, 我估...最多得160CM,個樣屬於可愛系,有爆牙,有少少楊承琳果種Feel。

衣著都係少女系多,吊帶呀、背心呀、短裙、短牌都會著。但係係健康feel果種,唔係sexy果隻。

阿妹條件應該唔差喎,咁當晚著左咩衫?😎
引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-1 16:57 發表 查看引用來源
補番講下阿妹係點樣樣先。

阿妹16,17歲,皮膚白白,唔肥有少少瘦,

身材唔差,我估有32B~34C,可以細個唔識BRA,唔知係乜SIZE。

當時唔高, 我估...最多得160CM,個樣屬於可愛系,有爆牙,有少少楊承琳果種Feel。

衣著都係少女系多, ...

跟住,,點吖。。。又在緊張關頭,,😪😪😪

求更新。。。。。。。

快D寫快D寫~~~~

跟住點跟住點?。。。。。

support!!!

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-1 16:13 發表 查看引用來源
露營 @ 死黨個妹瞓隔離

ps. 大家要懷住17,18歲嘅心去睇,會更投入。

N年前,年少無知,成日同FD去CAMP,去得CAMP當然唔會齋仔啦!

以前去CAMP,邊有話男女分營,總之帶一、兩營,瞓得晒就OK。

記得果年18歲,9,10月去露營,成班有8個 ...
故事好睇,道出少年十五二十時的情境,
期待更新。👍👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆