上一頁下一頁
發新話題

露營@死黨個妹瞓隔離 (14/4又有新update P.7)

收藏  |  訂閱
101  135.1k

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-6 14:39 發表 查看引用來源
PART 3
要咁多C hing苦等真係好唔意思!
早兩日打左update,點知打完update果下,hang左下機,成編文無晒。
我即時心力交碎,熄機機抖抖。

今日見lunch time,office無人就即刻update

上文講到:

我用.....件褸披埋佢,一個人披好 ...
揸到粒野?無圍咩?

回覆 23# 吉隆 的帖子

竟然...竟然...竟然...竟然...

出左野.....

PART 3.1
現時2人嘅姿態係咁,
阿妹向住營幕邊瞓,背靠住我,
我從後用左手搭住佢,左手4隻手指揸緊佢個波,
而佢patpat貼住我下身,我枝棒頂住阿妹兩股之間。

↑咁嘅形勢,我枝棒1秒比1秒硬。

我淘醉中,突然一下沖上腦,唔知做乜,我竟然...竟然...

正文:

果刻我心情極度刺激,在黑暗嘅環境之下,我除左視覺,所有感觀都加強左。

我由觸覺、聽覺、體感......不斷提升我嘅慾念,慾火焚身,

我突然一下氣由上湧,竟然...竟然...下身向前挺左一下。
ps:唔係自主動作,唔知其他ching有無試過,有時有性沖動時,好想向前挺起。

一挺,原本已頂在阿妹兩股中的鐵柱,就頂左阿妹個妹妹一下,
此時兩人都著住整齊衫褲,當然無咁易插入去喇!
只係,大家都著住瞓覺的服裝,自然比較簿,果下一頂,我自己感覺好似頂左入去咁,

個心又緊張又興奮,仲有少少內疚,做乜會做出咁嘅一挺。

阿妹好緊張,我一挺,佢一手向後抵住我,似示意我唔好咁做。
雖然大家都著住衫褲,但阿妹都好係好緊張,佢一手抵住我,口裡同時發出「嗯~~~」長嘆一下...

我嘅一頂並無縮開,就算阿妹用手抵住我,我下身仍然頂實佢妹妹。
我下面個頭Feel到有d熱力傳來,阿妹下面好溫暖,令我更加唔想縮開。

我地兩個都靜止左動作,1秒, 3秒,10秒...

「~~~~嚏」阿妹突然一個乞嚏,嚇一嚇我,差d九縮。
點知唔止無縮,仲喺乞嚏果下,頂入左一野,好有抽插feel。

我又黎做好人,「係咪凍呀!」另一隻手,從後攬佢,做出熊抱姿態,「咁樣會唔會昭暖d?!」
阿妹又好自然咁配合我,俾我好輕易就入左....隻手臂,等我後後咁攬佢。

現時兩人更緊密,我雙手齊在阿妹唔知32B~34C嘅胸上面,輕輕撫摸;
個咀喺佢耳邊輕輕呼吸,又間中吹口氣;
下身鐵柱頂到實一實......我開始忍唔住...我...

我開始有頻律咁用下身向前頂,向妹一路都無出聲,又無反抗。
(後記:我有懷疑果時佢唔係enjoy,而係驚到唔識反抗)

我一邊頂一邊搓,一邊搓又一邊頂。
我覺得自己龜頭興奮到漏汁,有d黏液流左出黎咁。
過左陣,仲濕左d,不過今次唔似我內面濕出黎,而係似由外面濕內黎。

我get到啦!可能係阿妹都有feel,妹妹都漏汁,仲濕到隔住4條褲都feel到。

e個時候,我雙手都無放空閒,我靜雞雞將右手鑽入阿妹件背心,再鑽入佢個bra。
因為當時好刺激,我手心都發熱,所以阿妹都唔為意我直接伸左入面個bra度。

我輕輕咁玩起佢粒紅豆,阿妹「嗯~~~唔.好啦!」終於出聲。
我姪左一姪「唔好唔好啦!」我邊淫笑邊繼續。
阿妹又再沉默,默默咁接受我...揸佢。

見阿妹咁好玩,我愈來愈大膽。
我下面已經頂到好x興奮。
ps:當時我仲細,唔多性經驗。

真係好high,有d想射咁。
我停唔到自己嘅淫行,我左手伸入佢條橡筋褲頭,

撤到佢前腹,再向下摸到三角褲底部,
我手指feel到入面有d毛毛咁,我繼續向下搲,一路沿住毛毛下搲。

終於發掘到下面又有一粒豆豆,外面被軟軟嘅肉包住,雖然隔住三角褲,
但我仍然feel到佢軟軟的,暖暖的,仲有少少濕氣。

我來回咁抓果粒小豆,中指搲小豆,食指、無名指從旁輔助,係兩邊陰唇輕輕咁掃。

阿妹突然伸手...伸手...
伸手去掩住自己個口,怕自己會叫出黎,「嗯....嗯....」細細聲,但只有我聽得到。
身體仲不時微微震起黎。

太刺激,真係太刺激,我左手準備......

這一晚太長啦!下回再打。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-4-7 13:29 發表 查看引用來源
揸到粒野?無圍咩?
有戴bra,但可能少女款,唔太厚,我揸實時仲feel粒野。

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-7 15:48 發表 查看引用來源
PART 3.1
現時2人嘅姿態係咁,

我淘醉中,突然一下沖上腦,唔知做乜,我 ...
你唔係褲管派子孫攻入去。

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-7 13:23 發表 查看引用來源

我好專心咁回想件事,又無硬喎!

咁你睇果時,有無反應呀?有咩反應呀?我都好想知。
最近有啲渴望比人揸同享受我嘅胸部,所以確係有小感覺

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-7 15:48 發表 查看引用來源
PART 3.1
現時2人嘅姿態係咁,

我淘醉中,突然一下沖上腦,唔知做乜,我 ...
喂呀,呢啲位邊停得架

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-7 23:48 發表 查看引用來源
喂呀,呢啲位邊停得架
咁你先會期待睇落去架

引用:
原帖由 iphone10 於 2022-4-7 23:56 發表 查看引用來源
咁你先會期待睇落去架
我有追開架

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-8 10:04 發表 查看引用來源
我有追開架
忠實粉絲🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆