上一頁下一頁
發新話題

露營@死黨個妹瞓隔離 (14/4又有新update P.7)

收藏  |  訂閱
101  135.0k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-8 10:04 發表 查看引用來源
我有追開架
會唔會追到有反應呀?

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-7 15:48 發表 查看引用來源
PART 3.1
現時2人嘅姿態係咁,
阿妹向住營幕邊瞓,背靠住我,
我從後用左手搭住佢,左手4隻手指揸緊佢個波,
而佢patpat貼住我下身,我枝棒頂住阿妹兩股之間。

↑咁嘅形勢,我枝棒1秒比1秒硬。

我淘醉中,突然一下沖上腦,唔知做乜,我 ...
師兄快D update好喎~~

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-7 15:48 發表 查看引用來源
PART 3.1
現時2人嘅姿態係咁,
阿妹向住營幕邊瞓,背靠住我,
我從後用左手搭住佢,左手4隻手指揸緊佢個波,
而佢patpat貼住我下身,我枝棒頂住阿妹兩股之間。

↑咁嘅形勢,我枝棒1秒比1秒硬。

我淘醉中,突然一下沖上腦,唔知做乜,我 ...
咁開心...應該覺得這晚太短那麼快就天光

回覆 33# 吉隆 的帖子

寫得好仔細, 等你繼續寫下去.....

最後有冇扑到?
咁其他兩個有冇醒到

引用:
原帖由 iphone10 於 2022-4-8 15:27 發表 查看引用來源
會唔會追到有反應呀?
你都係想我話有啫😝

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-10 13:03 發表 查看引用來源
你都係想我話有啫😝
哈哈!俾你知道添,咁事實有冇先?

引用:
原帖由 veryok 於 2022-4-9 06:10 發表 查看引用來源
寫得好仔細, 等你繼續寫下去.....
多謝十卜。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-10 13:03 發表 查看引用來源
你都係想我話有啫😝
最好仲可以講詳細啲添,我都有興趣想知道你啲有咩反應。😝

當刻搲到阿妹好有feel,仲細細聲呻吟。
我左手準備。。。伸入去佢條三角褲時,阿妹,佢。。。

佢用手捉住我隻手,㩒住褲頭,唔俾我入,我好失望,真係好失望。

我右手大大力掐佢粒lin,佢叫左出黎,可能太突然,佢叫得都幾大聲。

接住我聽到背後有時里沙拉聲,
佢阿哥喺我背後醒左下,佢拮起身望下阿妹,阿哥,即我個見阿妹披住件褸,睇唔到樣,個營又黑黑地,就細細聲:阿妹!阿妹~~做乜呀?係咪你叫喊?
叫左兩聲,阿哥無再叫,可能怕嘈醒其他人。

佢阿哥叫完無瞓番低,我feel到佢繼續望住阿妹。

我同阿妹都無郁,係唔敢郁,大家都驚俾佢阿哥發現。

但我隻左手好曳,逐少逐少向下伸,阿妹就算用力㩒住褲頭,但始終都被我潛入底褲褲頭,左手一入三角褲褲頭,如入無人之境。

我手長,我隻手已伸入掂到毛毛,阿妹手短又唔敢郁,驚俾阿哥發展,所以無野阻擋我隻左手,宜家手指可以直接接觸到隻豆豆,feel到入面好勁濕氣,仲有啲黏黏嘅感覺。
阿妹繼續被我侵犯,只能夠默默忍住同深深呼吸。
粒豆豆好好玩,加上我食指無名指同時喺陰唇兩邊助興,阿妹已經到左臨界點,雙腿愈來愈捲曲,但咁做我就更容易捽佢。

我feel到阿哥瞓番低,仲好快發出鼻寒。

我就。。。將。。。

到站落車,遲啲再打。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆