上一頁下一頁
發新話題

露營@死黨個妹瞓隔離 (14/4又有新update P.7)

收藏  |  訂閱
101  135.1k

Thank you your share, please keep update for all.

露營@死黨個妹瞓隔離

接上文:
阿妹繼續被我侵犯,只能夠默默忍住同深深呼吸。
粒豆豆好好玩,加上我食指無名指同時喺陰唇兩邊助興,阿妹已經到左臨界點,雙腿愈來愈捲曲,但咁做我就更容易捽佢。

我feel到阿哥瞓番低,仲好快發出鼻寒。

我就。。。將。。。

PS:其他之前同佢阿哥隊過酒,佢阿可醉左就會瞓到不醒人事,斷晒片。
        所以我唔係太驚,反而係驚嚇走左阿妹多啲。

我就將...阿妹條短褲抆低,直頭除左佢。
剩低三角褲仔,原來阿妹條底褲幾誘人,
係低腰高叉,棉質,可能係白色,因為好黑,但有少少反光,所以應該係淺色。

阿妹依然背住我咁瞓,無乜轉換動作,應該係等我攬返住佢。
與此同時,我都抆低埋自然條褲,仲兩條都抆低左。

我用同樣姿態,攬番住阿妹,手指再次進入小褲仔,今次好輕易,因為得一重阻隔。
另一隻手扶住自然細佬,再次夾係名妹夾縫之中。

我扶住肉棒向正妹妹篤前去,啊!!正呀!
不過仲係隔住條底底。。。
我前面隻一路侵襲阿妹粒豆豆同陰唇,再加埋用龜頭係咁篤,
阿妹好high,捉到我假手好實,喉嚨不斷發出嗯嗯聲。

我另一隻手加入戰場,掐、搓、捽佢粒lin。
「噢~~~~」阿妹小小聲長叫出黎,可能太刺激,應該黎左次小高潮。

我都好high,完全失左理智咁。
我從阿妹patpat邊拉起底褲,將肉棒...噢...!!

噢一聲,肉棒平衡咁貼住肉縫,黎個素股,
雖然被阿妹條底底勒住,但反而更有壓迫感。

我噢果下,係因為肉莖表面完全零距離接觸妹妹,果種溫度、濕滑,
加上阿妹興奮帶黎果種微彈收縮,
射出黎...差dd!!

阿妹同樣感受上面嘅一切感覺,同時間一齊噢左一聲。

兩個都無郁,1秒,2秒,5秒.....都唔知過左幾耐,
下面妹妹已經無再跳動,只係比之前更濕滑,

我嘗試前後微微郁動,微微拉後肉棒,嘩...果種滑...實在係想升仙。

再慢慢前推,又後滑...
阿妹無反抗,竟然...竟然...

竟然配合我,張雙腿輕輕張開,好讓我更容易前推後抽。
我當然回敬佢,我慢慢將前後的幅度加大,前推到佢patpat都壓扁,
後抽到龜頭掂到菊花口,重覆,再黎,
來回左廿下左右,太high,阿妹喘氣都大聲左,
而我都差啲射出黎。

我停低左動作,阿妹keep無動作,
又過左唔知幾多秒,...
突然,阿妹抽開patpat離開我......

我唔敢想像,佢要走都留唔住...

...
...
下一秒,阿妹再次背住咁投入我懷抱。
patpat再次頂住我,連帶下面陰唇幫我支肉莖洗禮。

原來阿妹頂唔順唔郁,自然黎,繼續主動幫我素股。
仲......

下次再打,我女人返黎。

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-14 18:25 發表 查看引用來源
接上文:
粒豆豆好好玩,加上我食指無名指同時喺陰唇兩邊助興,阿妹已經到左臨界點,雙腿愈來愈捲曲,但咁做我就更容易捽佢。

我就。。。將 ...
都幾刺激喎

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-14 22:44 發表 查看引用來源
都幾刺激喎
係咪睇到有哂反應呢?
的確真係幾激

引用:
原帖由 iphone10 於 2022-4-14 23:05 發表 查看引用來源
係咪睇到有哂反應呢?
的確真係幾激
今次比較平淡,可能已經預知劇情

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-14 23:06 發表 查看引用來源
今次比較平淡,可能已經預知劇情
咁要期待師兄更新喇

回覆 62# 吉隆 的帖子

條女都唔理得咁多

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-14 18:25 發表 查看引用來源
接上文:

我就。。。將 ...
好刺激WOR

more more pls

師兄食到好野 恭喜恭喜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆