性冷感

收藏  |  訂閱
15  2.2k

性冷感

老婆生完性冷感點搞?😭

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-4-2 08:29 PM 發表 查看引用來源
老婆生完性冷感點搞?😭
我諗首先你要搞清楚老婆因乜解究冇咗性慾。搞清楚之後原因,先度條橋令佢回春,甚至重新「淫賤化」。

如果無心搞嘢嘅原因係「少咗時間」,咁你可以諗個辦法令佢生活上輕鬆啲,再引誘吓佢,淫妻再降臨應該唔難。譬如整吓AV嗰類「油壓式回春按摩」佢嘆吓,好似幾work喎。另外,你大可以用「keep住做愛嘅女人會後生啲同健康啲嘅」呢張牌嚟鼓勵佢。況且,唔係老點㗎,而係有科學根據。

小弟老婆生完兩件之後,需求似乎比未生之前大。而家WFH,有時feel嚟會即興執返劑!希望在人間呀,Ching。

我反而係更大需求🤤

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-8 14:20 發表 查看引用來源
我反而係更大需求🤤
妳老公就幸福啦😅

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-4-9 12:19 發表 查看引用來源

妳老公就幸福啦😅
其實大部分太太生完,有冇返工、有冇工人嘅都會好攰,所以適時適當體量好重要,可以嘅可以先用言語關心,再唻就幫佢按摩下,增進返夫妻嘅性感,慢慢唻,唔好心急,呢啲嘢要培養

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-12 00:40 發表 查看引用來源
其實大部分太太生完,有冇返工、有冇工人嘅都會好攰,所以適時適當體量好重要,可以嘅可以先用言語關心,再唻就幫佢按摩下,增進返夫妻嘅性感,慢慢唻,唔好心急,呢啲嘢要培養 ...
我老婆生完比以前還要大食🥰🥰

未生過所以未必有事實根據...
女人生完之後荷爾蒙影響性慾減退係會有咁o既事, 但又好似食o野咁,
o岩o岩食完飯, 一般情況下係會冇胃口o既, 但遇到真係勁好食o既o野可能又另一回事   
因此女人想唔想做, 男方其實都有一定影響囉, 你技術唔夠, 了唔番起對方鋪癮想再同你搞

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-13 07:51 發表 查看引用來源
未生過所以未必有事實根據...
女人生完之後荷爾蒙影響性慾減退係會有咁o既事, 但又好似食o野咁,
o岩o岩食完飯, 一般情況下係會冇胃口o既, 但遇到真係勁好食o既o野可能又另一回事   
因此女人想唔想做, 男方其實都 ...
甘其實呢我自問都算ok合格係呢方面..之前基本上一星期至少三次.好記得佢形容我係老司機(後尾先知點解)每次佢起碼至少嚟二次或三次高潮.好多招式佢都係一次以往男友太死板.69都未試過佢.我就喜歡用口服侍佢全身.尤其奶佢腳板有敏感位.high到反白眼次次..所以師姐妳分析錯誤
佢只不過其他因素唔想做..太累同佢話而家性冷感掂到佢都唔俾😑

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-4-14 01:29 發表 查看引用來源

甘其實呢我自問都算ok合格係呢方面..之前基本上一星期至少三次.好記得佢形容我係老司機(後尾先知點解)每次佢起碼至少嚟二次或三次高潮.好多招式佢都係一次以往男友太死板.69都未試過佢.我就喜歡用口服侍佢全身.尤其奶 ...
太攰,同個心成日掛住小朋友點點點,都會好影響,所以要幫佢教返正個觀念,應該係係夫妻關係行先,然後先到兒女,小朋友細係要顧,唔代表大嗰個唔洗顧架麻,夫妻先係家庭嘅根基呀

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-4-12 06:42 發表 查看引用來源
我老婆生完比以前還要大食🥰🥰
開心死你啦

前往最後回覆