性冷感

收藏  |  訂閱
15  2.2k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-14 23:13 發表 查看引用來源
太攰,同個心成日掛住小朋友點點點,都會好影響,所以要幫佢教返正個觀念,應該係係夫妻關係行先,然後先到兒女,小朋友細係要顧,唔代表大嗰個唔洗顧架麻,夫妻先係家庭嘅根基呀 ...
係呀真係太攰佢自己都話直情冇需要嘅感覺
同埋我哋都係新手爸爸媽媽好多嘢都未慣
平時又成日鬧交所以都真係煩呀

樓主同你老婆有冇運動o既習慣?
多個細路照顧的確係會攰同埋冇咁多時間o既, 但事在人為
點分配時間呢個作為外人好難俾到辦法俾你, 但攰呢樣真係好睇個人心態囉
雖然我冇細路, 但返工同而家尤其是屋企要湊多個男人, 都係攰o架,
但呢種勞動o既攰同做運動o既鍛鍊我想講係冇衝突
我都堅持早d 起身, 以前一個人會去游水跑步, 而家間中啦, 唔得o既都會o係屋企做,
同老公一齊做, 好正o架, 出一身汗o既感覺, 愛人一身汗o既畫面   
鍛鍊果陣o既喘氣聲, 可能只係我姣   睇到同聽到會聯想起人地高潮射o左精o既反應   
有時如果時間許可呢, 早操同早餐之間會忍唔住搞一次 (今日冇, 但尋日有 )
運動鍛鍊本身(我覺得) 亦可以提高性慾同性能力, 血氣暢順d 嘛,
而且個人係會精神好多, 好多年前冇運動習慣, 就係覺得咁攰不如坐吓/ 訓多陣,
精力反而不如今日囉, 呢個千真萬確
仲有體能同耐力上o既鍛鍊, 男方女方都可以提升床上表現, 同埋一d 意志力o既磨練,
對做女奴o既我都好有幫助

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-21 07:18 發表 查看引用來源
樓主同你老婆有冇運動o既習慣?
多個細路照顧的確係會攰同埋冇咁多時間o既, 但事在人為
點分配時間呢個作為外人好難俾到辦法俾你, 但攰呢樣真係好睇個人心態囉
雖然我冇細路, 但返工同而家尤其是屋企要湊多個男人, ...
幻想緊d喘氣聲,令我有啲想打你patpat😌😆

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-27 01:42 發表 查看引用來源
幻想緊d喘氣聲,令我有啲想打你patpat😌😆
哎呀屌~~~
咁講人地會興奮o架!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-27 08:09 發表 查看引用來源

哎呀屌~~~
咁講人地會興奮o架!
咁就要再大力啲打啦🤤😌

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-30 07:23 發表 查看引用來源
咁就要再大力啲打啦🤤😌
係o既係o既 盡情打, 有咩唔開心o野 (希望冇) 用我patpat o黎發洩就得

屁股其實少呢個時候玩, 但籐條打手板同腳掌都將佢地納入埋鍛鍊項目o架啦, 每星期兩次
練完身要練埋心

前往最後回覆