上一頁下一頁
發新話題

kitty小性活#1內睇#424,428新報告

收藏  |  訂閱
45  193.2k

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-13 05:04 發表 查看引用來源

☺️☺️☺️
食左3餐,飽曬。
老公射左2次比我有戴套套中出。🥰
晚安
一早起身就俾kitty引到硬哂喇
太正喇
真係要J下先得

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-13 08:31 發表 查看引用來源
深夜,老公關上了燈,重覆確認b囡真係訓著左教之後。老公急不及待關好門,秒速除曬身上既衫,
光脫脫甘撲左上已經係床上既我身邊。

我:細力啲細聲啲呀~一陣又整醒bb呀!
老公:知啦,我來啦~老婆,你今晚無非都係想要我者

老公攬住我 ...
睇到硬哂喇!玩你lin又俾你服侍真係好有畫面

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-13 09:57 發表 查看引用來源
老公落床行去bb床偷望下b囡,好彩無醒,我就訓返係床,
抽幾張紙巾,去清理仲夾住係妹妹洞口既套套。
老公睇完bb就走返埋來床尾,
一下就分開我雙腿,跪係床尾,
妹妹朝向天,
我:喂呀~做咩呀~我未抹完呀~
老公:無呀,我望下我甘可愛既囡囡 ...
應該要硬足一日呀

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-13 13:04 發表 查看引用來源
係浴缸,浸住熱水浴。好似咩疲勞都消失曬甘。

大哥突然間敲敲門,話想入來去廁所
入到來,企係馬桶前,我個人就係旁邊浴缸。
我無特別遮遮掩掩,反正大哥一早咩都睇過曬我嫁啦。

我好奇點解一直都無尿尿聲,
望一望,大哥除左褲, ...
裙底春光正呀
你果刻有冇濕哂呀

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-13 13:21 發表 查看引用來源

你係問我落樓梯落來個陣??
我個陣本身就濕曬嫁啦岩岩做完,
仲要只係著住件tee就落去,我都無著底底🙈🙈🙈
大哥一定都望到我無著底底同望到我妹妹嫁 ...
係問幫大哥打J果陣
所以大哥根本就係想你幫佢

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-13 13:21 發表 查看引用來源

你係問我落樓梯落來個陣??
我個陣本身就濕曬嫁啦岩岩做完,
仲要只係著住件tee就落去,我都無著底底🙈🙈🙈
大哥一定都望到我無著底底同望到我妹妹嫁 ...
真係令到我硬到不得了

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-13 13:33 發表 查看引用來源

本身就跪坐係水入面,點都濕嫁啦~

係呱,既然講到出口咪出少少力水囉
一定好濕,果下一定好易成碌入哂你到😁
咁你都估到佢想點既,好多水同力呀

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-13 13:33 發表 查看引用來源

本身就跪坐係水入面,點都濕嫁啦~

係呱,既然講到出口咪出少少力水囉
Kitty真係一晚就飽哂,仲令兩個男人滿意同滿足左

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-15 00:46 發表 查看引用來源

嗯,我地2家人6口子一齊住囉…

老公吾知,
以前既事,以前先知,而家吾知,將來吾定
唔知好過知
今晚唔使大戰呀?

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-15 00:59 發表 查看引用來源

哄緊囡囡訓教,之後都訓啦

老公已經上床訓左嚕。

甘又吾係日日都要大戰嫁,會壞嫁😚
囡囡瞓著喇?

你邊有咁易壞呀?🤣雖然你唔大食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆