上一頁下一頁
發新話題

kitty小性活#1內睇#424,428新報告

收藏  |  訂閱
112  193.0k

引用:
原帖由 iphone10 於 2022-4-11 21:46 發表 查看引用來源
梗係未夠喉啦!既然係呢度就要錫落去喇😁
呀~吾好啦…污糟呀~出曬水,
不如……我地沖個涼先??

嘻嘻🤭

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2022-4-11 21:59 發表 查看引用來源
入廁所玩,邊沖邊玩,我幫你洗下波波,洗埋妹妹,手指了入去洗下先

我沖完啦,
消防員來滅左火啦~

晚安師兄們

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2022-4-11 22:02 發表 查看引用來源
KITTY 攪到我著晒火了,要搵人救火呀!!!

88。🤗🤗
吾係搵我啦,你啲火要搵第二個出啦😝

🤭🤭🤭🤭今朝早,我揸車車老公同大哥出去返工,
然後順便去買餸😁

我仲細細聲甘同老公講,
我準備今晚買鰻魚,買2打生蠔今晚食。
今晚☺️☺️☺️☺️☺️

老公好似瞬間就get到我意思,
話佢今晚會早啲或者準時哄到b囡訓教🙈🙈🙈

而家又揸車車去接收工啦~

引用:
原帖由 egg29 於 2022-4-12 18:29 發表 查看引用來源
準備今晚大戰一場!!!
So.Happy
☺️☺️☺️
食左3餐,飽曬。
老公射左2次比我有戴套套中出。🥰
晚安

深夜,老公關上了燈,重覆確認b囡真係訓著左教之後。老公急不及待關好門,秒速除曬身上既衫,
光脫脫甘撲左上已經係床上既我身邊。

我:細力啲細聲啲呀~一陣又整醒bb呀!
老公:知啦,我來啦~老婆,你今晚無非都係想要我者

老公攬住我激烈甘錫左一輪,我終於推得開佢。
我:老公😉今晚不如……等我主動服侍你呀~
老公:老婆,你又諗到啲咩花樣呀?
我:無呀~總之你只要乖乖聽我講,等我服侍你好無?
老公:好啦~

然後老公就成個大字型攤左係張床度等我

我拎出床邊平時我戴開既眼罩,幫老公戴住矇蔽老公雙眼。
我都一樣除底我身上既睡裙底底。
然後我就趴左係老公身邊,
嘴仔輕輕舔老公lin頭,手仔伸去摸摸棒棒龜頭。
摸左幾下棒棒,就沿路落去摸袋底,
嘴仔由lin頭,一直錫到落肚仔腹肌,小腹,龜頭頭,棒棒。
錫左一個循環,我就起身,
跨坐係老公身上面,
我:😚老公,我都想要呀,
我捉住老公雙手放係我胸前,老公即刻手指卒我2粒linlin
我再向前跨坐一步,老公個嘴仔直接就掂到我妹妹。
老公都立即明白佢嘴唇碰到既係咩野,
即刻大大力甘啜我妹妹,脷脷舔我妹妹

我:嗯…嗯…老公,好舒服呀~
我邊細吟,身體一邊前後蠕動,
令到妹妹不斷同老公嘴仔有摩擦。

錫左一陣,我就轉回身,趴在老公身上,
老公繼續奶緊我妹妹,而棒棒就正正立係我眼前。
69姿勢都係我同老公好耐都無做既姿勢。
我含住龜頭,脷係龜頭洞口轉圈圈,手仔上下套弄。

玩完69,我妹妹同老公棒棒都已經濕曬。
我扲出套套,含係嘴仔,
然後試著用口幫棒棒戴上套套,
戴上套之後,我就起身跨過老公,
用手扶直棒棒,慢慢對準妹妹,坐落去。
棒棒愈坐愈入,終於全部插入妹妹內,
老公伸手抓住我胸,我前後上下移動,
用妹妹抽插棒棒。
我:呀~呀~老公,老公舒吾…舒服呀~呀~呀
老公:正呀~老婆,你係咪都好舒服呀??
我:係呀~呀~呀…我都係呀~

我坐係老公上面un左差吾多6~7分鐘。。
老公就望足我個胸搖足6~7分鐘。
我:我吾得啦,老公,我攰啦~
然後我就趴左係老公身上面,不過棒棒無抽過出來🤗
老公雙手攬住我,同我濕吻,
patpat開始慢慢向上頂,抽插我妹妹,
因為我地濕吻中,所以嗌吾得到出聲,
不過老公甘樣插我真係好舒服。

突然間,預算吾到既事突然發生,
bb床傳出幾聲喊聲。
老公攬住我,棒棒震左幾下,
我地嚇到郁都吾敢郁,又吾敢出聲。

喊聲喊左幾下就靜左,
老公:我去望下??我:嗯。

然後我地就分返開,棒棒離開既時候已經半軟左,
套套仲比妹妹夾住左分離開左棒棒,漏左係洞口。
老公甘就射左第一次出來啦~

引用:
原帖由 jackso0826 於 2022-4-13 08:40 發表 查看引用來源
B女一喊嚇到要停🤣
好彩都叫射左一炮
仲有2炮嫁,我盡量今日打曬出來啦~
不過有一炮吾知打吾打得出來,可能我吾會分享出來

老公落床行去bb床偷望下b囡,好彩無醒,我就訓返係床,
抽幾張紙巾,去清理仲夾住係妹妹洞口既套套。
老公睇完bb就走返埋來床尾,
一下就分開我雙腿,跪係床尾,
妹妹朝向天,
我:喂呀~做咩呀~我未抹完呀~
老公:無呀,我望下我甘可愛既囡囡到底喺係一個點樣既妹妹度出來之嘛
我:喂呀~吾望呀!污糟呀~
老公:吾係呀~都吾污糟。
老公又一頭埋頭落我妹妹度,啜我妹妹。
我:呀~喂呀老公,你岩岩插完嫁,吾好啦~

老公啜左幾下舔左幾下,就放底左我,
然後沿住我啲陰毛,小腹肚仔,胸胸lin頭,
再錫上我鎖骨頸項,耳仔。
最後我地雙目交投,又再攬埋一齊濕吻。
我雙手翹老公頸,雙腳翹住老公腰。
一邊濕吻,其實我都感覺到棒棒一直係妹妹洞口前徘徊

我:老公,我呢………仲想要呀~
老公:乜你今晚甘淫既??
我:吾係做咩買甘多生蠔比你食咼。甘你仲得吾得呀??
老公:你睇少我?咩吾得呀~屌死你都仲得呀~

老公支棒棒係洞口對準左位置就一下突插左入來。
我即刻嗌左出來,然後老公即刻掩住我口。
老公:你想嘈醒bb呀?
我:嗯…嗯…你頭先射左來呀,你快啲出返來先,戴返套先再做呀~

老公好聽話,就抽返棒棒出來,然後搵到套套戴好,
就再趴返我身上面,插返入妹妹度
我:老公,好熱呀~我要,我要老公呀~
老公慢慢甘抽插住我,我繼續雙手雙腳都翹住老公。
一邊濕吻,一邊抽插。
做左甘耐,我同老公都做到滿頭汗,濕少少身。
老公拉起左我企左起身,我就繼續掛鼓掛住係老公身上面抽插。
老公抱住我一邊抽插,一邊行去露台邊,拉開窗簾,窗門。
老公似係想抱我出出邊露台
我:老公,呀~吾好啦,會比人睇到嫁
老公:吾會啦,都就快3點啦,邊度仲有人呀而家。

行到出露台,老公放底左我,
要我挨住露台,
因為吾係玻璃露台,係磚露台,所以下面啲人望上來望吾到我全部,最多係望到我上半身者,
老公抓住我patpat,挺住棒棒就後入左我。
我望住出面夜麻麻,漆黑一片,應該都真係吾會有人望到既,附近鄰居吾算近。
老公一邊抽插我,一邊抓起我身,我背隻貼住老公心口,
老公錫錫我嘴仔,但係下身繼續抽插住我,
雙手揸住我對胸係甘摸linlin。
仲不斷向前行,終於我肚仔貼住露台,
上半身露曬出去,
有人係下面經過都一定見到半裸既我。

一直抽插,我就一直細聲呻吟,
直到老公都話有啲攰啦,先至慢慢行返入房
老公坐係床邊,我繼續背住老公,
坐落棒棒度,今次到我再un老公,
我:呀~嗯…老公,老公,好熱呀~好舒服。嗯…呀

插左一陣,老公終於話頂吾住啦要射啦~
然後就將我推返落床,M字甘分開我雙腳,
跪係床尾,好粗暴甘屌左入來,
然後雙手按住我2邊膝蓋,腰部加速,
不斷甘衝撞抽插我妹妹,
我:呀~老公,呀~呀~我都吾得啦…呀~我都要。。我要高潮啦~我要老公射曬比我呀~

老公不停甘快速抽插,
最終係我吾得啦,老公都射左出來,
成身都震曬,射完老公趴係我身上面,
輕吻我,再錫落去linlin。
然後再抽插我幾下先捨得將棒棒抽返出來。

老公用紙巾包好套套垃圾,抹完自己棒棒,
再幫我抹完妹妹之後,就訓左係我隔離,攬實左我。

我覺得好溫暖好sweet好舒服。
不過做完一大輪,老公都攰啦~
我就同老公講叫佢訓先,
我成身濕曬出左汗,想落去沖沖身沖個涼

然後我執起地下老公件衫著上身,
岩岩到妹妹位,遮到啲又遮吾到甘,
然後幫老公開冷氣蓋好被,
我就拎條新底底,拎埋啲污糟衫,行出房。。

我以為都3點啦,應該全屋都訓曬啦~
點知行到落地下,望到大哥坐左係沙發,
飲緊啤酒,開著左電視睇緊波,但較左靜音,又無開燈。
個廳只有電視既光。。。

大哥望到我行落樓梯,加上我又只係著住件老公tee

大哥第一句就係:做完啦?飽曬未呀?
我:飽曬啦,我去沖沖涼先。。

然後我就入左廁所,開水浸住自己,
好好享受熱水熱氣浸淫。。

第二炮完啦~
之後,吾知道打吾打得出來,所以。。。今日可能無嚕

大家硬半日好啦,打完飛機J完我幻想完我,
好繼續返工既返工,愛老婆既愛老婆,
我要湊囡啦🥰

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2022-4-13 10:04 發表 查看引用來源
張相幾時影? 點解我覺得KITTY好似對波大左嘅

我吾係收埋左下架啦咩??
點解你仲睇到既??

生完bb,我真係有大左少少,
而家我新買既bra都34D
好彩體重吾係話升得好快,
我好快keep得返住,只係比之前重左少少,
我又有book去紮肚,又有做按摩

引用:
原帖由 egg29 於 2022-4-13 10:06 發表 查看引用來源
打埋出嚟啦
真係 J爆你
這故仔引到我 都射曬出嚟
第三炮 次應該同大哥做!
呢度吾分享得嫁???

嗯,不過第三次無做,我只係手打出來者

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆