上一頁下一頁
發新話題

kitty小性活#1內睇#424,428新報告

收藏  |  訂閱
436  192.8k

引用:
原帖由 akitty 於 2022-6-11 15:12 發表 查看引用來源

新鮮熱辣🤪
尋晚比老公屌左獲甘既,
patpat都仲有痛緊,
吾知點解老公突然間甘勁,
前後輪住來,最後再中出我。🥴😵

嗯,我有時間就再詳細啲打出來分享啦。
你地知啦,而家我無乜野可以分享比大家打下J嫁啦 ...
咁就要等你更新啦

引用:
原帖由 akitty 於 2022-6-11 03:12 PM 發表 查看引用來源

新鮮熱辣🤪
尋晚比老公屌左獲甘既,

點會有,一張日常生活照都j死人
等你更新😍😍

重點係前後輪住來!!!! 等睇REPORT
引用:
原帖由 akitty 於 2022-6-11 15:12 發表 查看引用來源

新鮮熱辣🤪
尋晚比老公屌左獲甘既,

一直都追緊嫁!相和文都好好

老公吾知係咪發情期定食左春藥。臨訓教前同個囡係床玩個陣已經係度有手多多,
摸下我,吹我耳仔,又自己摸袋位打飛機嫁啦~

好啦,終於到個囡訓著左教,關曬燈。
老公爬上床第一件事,就係爬上我身,
係到幫我除衫同錫我。
甘我又真係比老公手多多都有啲想要既。

我就同老公講,老公,要記得帶套套呀。

老公聽完,就更加狼虎甘嘴我,
錫完我咀仔,就一直頸椎,鎖骨,胸,linlin,小腹,一直甘嘴落去,
最後除埋我條底底,
老公分開我雙腿,手指輕輕梳起我啲小毛毛,
然後就大啖大啖甘啜落我妹妹度。

我:呀~老公呀~入啲入啲呀~
我一邊呻吟,一邊雙腳夾住老公頭,
老公脷脷都有好好進攻妹妹入面。
2隻手指公亦都係妹妹出面撐開妹妹。

老公話飲到我好多水水,
我就話佢污糟,不過錫得我好舒服。
然後我就要佢訓返係床,
我起身跨過老公,望住老公硬硬既棒棒,
就啜落去。
老公當然都無放過我啦,
2隻手分開我patpat,
嘴仔繼續啜我妹妹,手指又係度撩我patpat眼。
我地69左一陣,老公話佢忍吾住啦,
然後係床頭拎左套套出來比我,要我幫佢帶套套。

我撕開套套,幫棒棒帶完套套之後,
老公就扶住我條腰,要我女上甘坐落去,
我屈起雙腳蹲底,棒棒筆直向上硬硬,
我手扶住棒棒,向濕潤既妺妹插入。

我:呀~……
我嗌左一聲,棒棒直入到妹妹深處,
老公亦都急不及待,再輕托我起身,
一上一下甘抽插我。
我蹲係床到,雙手撐住老公雙腳膝蓋,
老公有節奏深淺甘上下抽插住我。
而我只有細細聲甘一直呻吟
呀~老公。嗯…好爽呀~老公。呀~入啲,再入啲呀~呀…呀…

老公甘樣女上後入我插左我百來下之後,
就拉我向後訓底,
我訓係老公胸膛上,老公雙手攬住我胸部,
雙腳分開我雙腳,棒棒繼續抽插我。
不過可能甘樣我無甘舒服,插左無幾十下,
我就自己反轉身碌係床,
老公就變相起身,
合埋我雙腳,老公分腿跪係我小腿上面,
老公要我翹起patpat,
我雙手攬住枕頭,patpat翹起,
老公好快又將棒棒插左入妹妹度,

老公:老婆,甘樣好緊呀~夾到好實呀~老婆好好屌呀…

我:老公,插大力啲,我…呀~呀…我好舒服呀~老公

當然啦,就甘後入插我,老公好似吾多夠癮,
因為我妹妹已經濕曬,可能我已經來左次高潮,
連帶住都patpat眼都濕左,老公隻手指好輕易就入左落去patpat入面。

我:呀~老公,我要呀~2個洞都要呀~好舒服呀~

老公一邊抽插我,另一邊手指都插左2隻手指入patpat,
我感覺到,手指伸出伸入,仲有係度挖來挖去,
不過因為好爽,又無話感覺到好痛,所以就無抗拒老公搞我patpat

亦都可能因為甘樣,老公抽插我既時候,
突然間將棒棒抽左出來,
當我感覺到妹妹空虛之際,
老公就將棒棒一下插左入patpat,
吾算插得多,入左半支棒棒左右,
然後,我當然覺得嗌痛啦,
我只好攬實個枕頭,
老公都有就住就住甘抽插我,
就甘插左我幾十下之後,
我開始覺得patpat係痛而吾係話舒服既感覺,
有少少眼水流出來,
老公可能都察覺到,於是就將我反返轉身,
正常男上女下姿勢,
雙手撐開我雙腳,我雙手攬住老公頸。
我:老公,你射左未呀~
老公:我未呀,不過你係咪吾舒服呀?
我:少少啦,不過老公你繼續啦,做完佢啦~

老公:傻豬😚
然後一邊濕吻我,再一次慢慢加速抽插
如是者,正常男上女下加速抽插姿勢,
老公插多百來下,就震震甘高潮左射左出來,
我就攬實老公。
老公問我:點呀?好痛好吾舒服呀?
我:嗯,開頭好舒服嫁,不過插下插下就覺得痛,好吾舒服啦。老公你覺得插patpat好舒服呀?

老公:嗯,一半半囉,不過如果老婆真係甘痛既,就吾再搞patpat囉~

我:嗯🥲甘你而家可以抽返棒棒出來未呀~我想去廁所,洗洗patpat呀~我驚會損有血。

老公慢慢將棒棒由patpat抽返出來,
抽出來發現一睇,成個套套都穿左,成個龜頭都凸曬出來,
者係老公中出左係我patpat入面啦~

我地,一齊入左廁所沖洗。
然後老公抱我返上床,個晚老公攬住我訓好快訓著,
不過第二朝起身,我就覺得patpat勁痛,行路都吾太自然,
勁吾舒服啦,到今日都仲係keep住感覺到吾舒服,少少痛囉

早晨呀~師兄們,一早又可以搵我來J

已經J近!
好想撞到你啪啪聲

引用:
原帖由 akitty 於 2022-6-12 08:50 發表 查看引用來源
咁靚個pat 都唔似生過B

[quote]原帖由 akitty 於 2022-6-12 08:50 發表 查看引用來源
早晨呀~師兄們,一早又可以搵我來J [/quote

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻白白淨☕滑骨👍🏻😁👍🏻

引用:
原帖由 akitty 於 2022-6-12 08:50 發表 查看引用來源
c姐……你個屁 好靚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆