上一頁下一頁
發新話題

kitty小性活#1內睇#424,428新報告

收藏  |  訂閱
436  192.8k

對腳真係好靚喎👍🏼

回覆 375# akitty 的帖子

wow。。。正呀。。。有得玩後花園😍😍😍

引用:
原帖由 akitty 於 2022-6-12 08:49 發表 查看引用來源
老公吾知係咪發情期定食左春藥。臨訓教前同個囡係床玩個陣已經係度有手多多,
摸下我,吹我耳仔,又自己摸袋位打飛機嫁啦~

好啦,終於到個囡訓著左教,關曬燈。
老公爬上床第一件事,就係爬上我身,
係到幫我除衫同錫我。
甘我又真 ...
樂趣來自生活點適👏🏻👏🏻☕支持師姐🥳👍🏻

akitty 妹,要講多啲老公同大哥一齊對你做過嘅嘢,大家都好想睇,唔好停落嚟,加油快啲更新

好耐冇上嚟了,唔知點解試咗好多次先留言成功

自從你話唔上嚟,我都冇入嚟了,突然心血來潮入嚟,見你出返文,仲生埋bb,恭喜哂。
你啲文好精彩,遲啲慢慢追返先,同埋身材應該仲好咗啦~好懷念你之前post嘅相^^
唔知點解喺post留唔到言

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-11 19:38 發表 查看引用來源
講到好似我係上面un緊你地甘
好想啦…
剛睇返你啲舊post,而家睇緊呢篇了,好似再遇返朋友仔咁

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-13 13:23 發表 查看引用來源

係男人都鐘意射完再比女含。
我仲要佢一邊射既時候就用嘴接曬,
用口啜乾淨,再吞埋比佢睇。
係男人都鐘意,應該甘多位師兄都係甘鐘意嫁啦呵? ...
我就冇可能享受到lu…

引用:
原帖由 akitty 於 2022-6-12 08:49 發表 查看引用來源
老公吾知係咪發情期定食左春藥。臨訓教前同個囡係床玩個陣已經係度有手多多,
摸下我,吹我耳仔,又自己摸袋位打飛機嫁啦~

好啦,終於到個囡訓著左教,關曬燈。
老公爬上床第一件事,就係爬上我身,
係到幫我除衫同錫我。
甘我又真 ...
終於睇返哂……好充實嘅性生活……好幸福啊~

久別重逢

引用:
原帖由 akitty 於 2022-6-12 08:50 發表 查看引用來源
早晨呀~師兄們,一早又可以搵我來J
好似好耐冇見嘅朋友再遇返咁

引用:
原帖由 lostergundam 於 2022-7-2 15:31 發表 查看引用來源
好似好耐冇見嘅朋友再遇返咁
hihi missyou too

我都吾係話日日上來睇,
只係間吾中上來望下甘乍。
而家做全職媽媽,心思都係個囡度🥰

今日打風,成家都係屋企,聽日仲星期日來
大哥仲特登揸車出去接三五朋友返來屋企,
話打麻將到天光咼😵大戰三百個東咼😵‍💫

我同大嫂都係而家就揸車出去拎外賣返屋企開大餐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆