上一頁下一頁
發新話題

kitty小性活#1內睇#424,428新報告

收藏  |  訂閱
436  192.8k

引用:
原帖由 akitty 於 2022-7-2 18:36 發表 查看引用來源

hihi missyou too

我都吾係話日日上來睇,
只係間吾中上來望下甘乍。
而家做全職媽媽,心思都係個囡度🥰

今日打風,成家都係屋企,聽日仲星期日來
大哥仲特登揸車出去接三五朋友返來屋企,
話打麻將到天光咼😵大戰三百個東 ...
等你繼續寫

引用:
原帖由 akitty 於 2022-7-2 18:36 發表 查看引用來源

我都吾係話日日上來睇,

知道,咁要幫忙招呼朋友,咪好忙。
生完BB又唔使餵人奶,身材一定好咗啦~

引用:
原帖由 akitty 於 2022-7-2 06:36 PM 發表 查看引用來源

我都吾係話日日上來睇,

會唔會又有性戰發生😂😂

引用:
原帖由 gilbert 於 2022-7-3 12:51 發表 查看引用來源

會唔會又有性戰發生😂😂
哇,諗太多啦,真係群P咩搞😵‍💫😵‍💫

不過佢地都真係厲害,都差吾多打左廿幾個鐘麻將,
到而家都仲打緊,

我同大嫂就無乜野既,都係做下妹仔,斟茶遞水頂下腳輪下廁所甘。由得大哥係廳打牌。
不過我老公就好似有啲吾太高興既感覺。
可能因為班朋友佢吾算好熟又吾識。
尋晚到而家,老公都無乜點講幾句野,
只係一路陪住個囡玩,湊埋囝囝。

而家又係時候問下班大爺,今晚想食乜呀~

引用:
原帖由 akitty 於 2022-7-3 15:02 發表 查看引用來源

到而家都仲打緊,

我同大嫂就無乜野既,都係做下妹仔,斟茶遞水頂下腳輪下廁所甘。由得大哥係廳打牌。
不過我老公就好似有啲吾太高興既 ...
哦~哦😁☕

多啲上嚟,睇吓有冇……久違咗嘅福利😂😂😂

引用:
原帖由 akitty 於 2022-7-3 15:02 發表 查看引用來源

到而家都仲打緊,

想食你
如果我係你老公,就唔會有咩唔高興,始終一齊住,難免有呢啲情況出現,最多揍吓女,返房睇AV,抽吓老婆水,捉佢返房開戰安撫吓自己

打麻雀真係一件消磨打風時間既好節目

終於追曬,我琴晚都打足成日

你老公覺得佢地阻住晒,阻住佢攪你,又令你做得好辛苦,所以唔LIKE
引用:

到而家都仲打緊,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆