上一頁下一頁
發新話題

kitty小性活#1內睇#424,428新報告

收藏  |  訂閱
436  192.7k

kitty小性活#1內睇#424,428新報告

kitty夜性活#15#38#99#185#193#205#341#345#346#375#418

話說我又上水露露面透透氣
早幾日一晚。
半夜感覺到老公起左身出左房,
我以為老公只係去個廁所或飲水好快就返來。
點知等等下都係等吾到老公返上床。

所以就起身搵老公望佢做緊咩!
先發現老公原來過左隔離房開著電腦,戴著耳機,
係度上咸網睇AV打飛機。
直到我行到佢身後老公都吾發現,
我彎低身從後攬住老公,老公先嚇一跳同我sorry

我輕輕用手摸摸老公棒棒,搖頭:無野咼,你想睇就睇啦~人各有需者,使吾使我幫下你呀?
幫老公套弄左幾下棒棒,老公:吾使啦,我睇完就訓嫁啦!
我拉後一些老公坐著的櫈,輕跪係老公身前。
我:老公,我都好似……有些小需求呀~
雙手邊摸著棒棒,舌尖舔著龜頭。
我含著老公棒棒套弄左幾分鐘,老公隻手都伸左入我睡裙挑逗我胸前已硬linlin。

我企返起身,背對住老公,上身趴係電腦枱上
:老公,我都想要呀~想要舒服呀~
老公似乎明白我意思,掀起我裙腳,拉底我條底底。
然後就一嘴錫埋落我妹妹度,
用脷伸入妹妹深處,雙手抓緊我patpat。
我興奮有點大叫,但好快就掩住口,怕嘈醒BB同其他人。
老公不停甘舔甘咀我妹妹,我妹妹都好快就濕曬。
老公手仔一直抓我patpat,拇指更係我後門游移。
最後左手拇指更伸左入我後門,在內挖空。

老公企返起身,將棒棒對準濕潤妹妹,
一下就從後深深插入……
棒棒在抽插妹妹,手指在挖後門,二穴齊插真係好爽
我撐起上半身半趴係枱,老公每一下前插,
我個胸就一下搖晃。
老公每插一下,我就前搖一下呻吟一下。
老公一直甘插左我差吾多10分鐘,
本身我著住既睡裙已經被脫在地,
老公雙手伸前抓住我雙胸,手指輕挑著我linlin
棒棒繼續深刺妹妹,
每突前一下,雙手又像拉我身往後,讓插得更深。
老公愈來愈快,我知道老公就快射出來,
我吾比老公抽返出來,我要老公全部精精都射曬比我,射曬入去。
高潮過後,老公坐返係櫈,我就坐係老公上面,
棒棒繼續仍未離開妹妹,
老公輕輕撥弄我的頭髮,為我輕抹我臉上的汗珠。
我轉頭給老公一個滿足的笑容:老公,你舒吾舒服呀?
老公:嗯,好舒服,老婆,我愛你。

然後老公就抱起了我,我們相擁著一齊進了浴室。
我們簡單沖洗之後,我上了床,老公執拾一下我們遺下的手尾。
然後我地就相擁裸睡到天光。

下次有機會再分享,謝謝各位關心。
我同老公很好,Bb也很健康成長。有心了

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-5 08:27 發表 查看引用來源
話說我又上水露露面透透氣
早幾日一晚。
半夜感覺到老公起左身出左房,
我以為老公只係去個廁所或飲水好快就返來。
點知等等下都係等吾到老公返上床。

所以就起身搵老公望佢做緊咩!
先發現老公原來過左隔離房開著電腦, ...
有你呢個老婆,你老公幸福啦

支持一下先   幾中意呢種自己撩老公搵愛做o既故事!

不過睇到佢果句 "我睇完就訓嫁啦" 真係唔小心吊o左出聲囉, 俾著係我, 我老公有需要唔先搵我, 半夜自己出去打飛機, 我已經郁緊手幫佢佢仲要同我講 "唔駛啦", 我真係會好唔開心...

“唔哂啦‘ = 衰婆,快D除褲啦. 仲要叫咩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-5 08:47 發表 查看引用來源
支持一下先   幾中意呢種自己撩老公搵愛做o既故事!

不過睇到佢果句 "我睇完就訓嫁啦" 真係唔小心吊o左出聲囉, 俾著係我, 我老公有需要唔先搵我, 半夜自己出去打飛機, 我已經郁緊手幫佢佢仲要同我講 "唔駛啦", 我 ...
“唔哂啦‘ = 衰婆,快D除褲啦. 仲要叫咩

老公終於入妳西西!恭喜!

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-4-5 08:39 發表 查看引用來源
有你呢個老婆,你老公幸福啦
我老公好耐都無竉幸我啦。
至少我知道佢吾係無需要,又吾係對住我做吾到呀~

不過我睇到佢睇緊既AV……個title 係寫咩目犯人妻之類既
係咩個啲咩睇住個老婆被人屌個類呀🙈
我吾係好想老公有呢啲辟好

回覆 6# akitty 的帖子

可能他又想起你們上次4人 聚會!覺得很 激又 刺激

始終佢都有需要又冇對你唔住咪好囉

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-5 10:19 AM 發表 查看引用來源

不過我睇到佢睇緊既AV……個title 係寫咩目犯人妻之類既
我吾係好想老公有呢啲辟好 ...
原來你老公有呢啲癖好

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-5 10:19 發表 查看引用來源

我吾係好想老公有呢啲辟好 ...
老公同我講過一個比喻, 係關於揸車o既
佢話自己揸緊車果陣, 可能係點都要留神吧, d 極速加油擲彎急停呢d 自己唔覺得有咩咁chok,
只有係你坐人地車果陣, 果條友揸車同你自己一樣咁惡, 先會覺得佢過份或者坐得好唔舒服
同樣地老婆俾人屌, 無論邊個屌, 屌得佢爽o既話佢都一樣係咁姣,
但你做屌佢果個, 因為你自己要專注用力, 所以做旁觀者睇人屌老婆果陣先可以百分之一百咁欣賞老婆個姣樣
不過咁樣並唔一定代表呢個男人有辟好, 真係好希望自己老婆俾另一個男人享用

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆