上一頁下一頁
發新話題

kitty小性活#1內睇#424,428新報告

收藏  |  訂閱
436  193.1k

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-13 05:04 發表 查看引用來源

☺️☺️☺️
食左3餐,飽曬。
老公射左2次比我有戴套套中出。🥰
晚安
一早起身就俾kitty引到硬哂喇
太正喇
真係要J下先得

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-13 05:04 AM 發表 查看引用來源

☺️☺️☺️
食左3餐,飽曬。
老公射左2次比我有戴套套中出。🥰
晚安
😍😍😍Kitty fit到呢

回覆 180# akitty 的帖子

滿滿的幸福!
下次露點!pls

回覆 55# akitty 的帖子

身材一流,
多D分享呀😊😊

深夜,老公關上了燈,重覆確認b囡真係訓著左教之後。老公急不及待關好門,秒速除曬身上既衫,
光脫脫甘撲左上已經係床上既我身邊。

我:細力啲細聲啲呀~一陣又整醒bb呀!
老公:知啦,我來啦~老婆,你今晚無非都係想要我者

老公攬住我激烈甘錫左一輪,我終於推得開佢。
我:老公😉今晚不如……等我主動服侍你呀~
老公:老婆,你又諗到啲咩花樣呀?
我:無呀~總之你只要乖乖聽我講,等我服侍你好無?
老公:好啦~

然後老公就成個大字型攤左係張床度等我

我拎出床邊平時我戴開既眼罩,幫老公戴住矇蔽老公雙眼。
我都一樣除底我身上既睡裙底底。
然後我就趴左係老公身邊,
嘴仔輕輕舔老公lin頭,手仔伸去摸摸棒棒龜頭。
摸左幾下棒棒,就沿路落去摸袋底,
嘴仔由lin頭,一直錫到落肚仔腹肌,小腹,龜頭頭,棒棒。
錫左一個循環,我就起身,
跨坐係老公身上面,
我:😚老公,我都想要呀,
我捉住老公雙手放係我胸前,老公即刻手指卒我2粒linlin
我再向前跨坐一步,老公個嘴仔直接就掂到我妹妹。
老公都立即明白佢嘴唇碰到既係咩野,
即刻大大力甘啜我妹妹,脷脷舔我妹妹

我:嗯…嗯…老公,好舒服呀~
我邊細吟,身體一邊前後蠕動,
令到妹妹不斷同老公嘴仔有摩擦。

錫左一陣,我就轉回身,趴在老公身上,
老公繼續奶緊我妹妹,而棒棒就正正立係我眼前。
69姿勢都係我同老公好耐都無做既姿勢。
我含住龜頭,脷係龜頭洞口轉圈圈,手仔上下套弄。

玩完69,我妹妹同老公棒棒都已經濕曬。
我扲出套套,含係嘴仔,
然後試著用口幫棒棒戴上套套,
戴上套之後,我就起身跨過老公,
用手扶直棒棒,慢慢對準妹妹,坐落去。
棒棒愈坐愈入,終於全部插入妹妹內,
老公伸手抓住我胸,我前後上下移動,
用妹妹抽插棒棒。
我:呀~呀~老公,老公舒吾…舒服呀~呀~呀
老公:正呀~老婆,你係咪都好舒服呀??
我:係呀~呀~呀…我都係呀~

我坐係老公上面un左差吾多6~7分鐘。。
老公就望足我個胸搖足6~7分鐘。
我:我吾得啦,老公,我攰啦~
然後我就趴左係老公身上面,不過棒棒無抽過出來🤗
老公雙手攬住我,同我濕吻,
patpat開始慢慢向上頂,抽插我妹妹,
因為我地濕吻中,所以嗌吾得到出聲,
不過老公甘樣插我真係好舒服。

突然間,預算吾到既事突然發生,
bb床傳出幾聲喊聲。
老公攬住我,棒棒震左幾下,
我地嚇到郁都吾敢郁,又吾敢出聲。

喊聲喊左幾下就靜左,
老公:我去望下??我:嗯。

然後我地就分返開,棒棒離開既時候已經半軟左,
套套仲比妹妹夾住左分離開左棒棒,漏左係洞口。
老公甘就射左第一次出來啦~

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-13 08:31 發表 查看引用來源
深夜,老公關上了燈,重覆確認b囡真係訓著左教之後。老公急不及待關好門,秒速除曬身上既衫,

老公攬住我 ...
B女一喊嚇到要停🤣
好彩都叫射左一炮

HahhaaahhHAA
真係嚇到9都縮!!

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-13 08:31 發表 查看引用來源

老公攬住我 ...
睇到硬哂喇!玩你lin又俾你服侍真係好有畫面

引用:
原帖由 jackso0826 於 2022-4-13 08:40 發表 查看引用來源
B女一喊嚇到要停🤣
好彩都叫射左一炮
仲有2炮嫁,我盡量今日打曬出來啦~
不過有一炮吾知打吾打得出來,可能我吾會分享出來

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-13 09:04 發表 查看引用來源

仲有2炮嫁,我盡量今日打曬出來啦~
不過有一炮吾知打吾打得出來,可能我吾會分享出來
咁今日一定有排硬😂
果一炮一定好淫所以唔分享😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆