上一頁下一頁
發新話題

kitty小性活#1內睇#424,428新報告

收藏  |  訂閱
436  192.6k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-5 12:23 發表 查看引用來源

老公同我講過一個比喻, 係關於揸車o既
佢話自己揸緊車果陣, 可能係點都要留神吧, d 極速加油擲彎急停呢d 自己唔覺得有咩咁chok,
只有係你坐人地車果陣, 果條友揸車同你自己一樣咁惡, 先會覺得佢過份或者坐得好唔 ...
哈。有啲甘既比喻既。
雖然都係明啲吾明啲甘。

所以其實老公都係想我被第二個屌,係咪甘既意思😆

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-5 13:20 發表 查看引用來源

哈。有啲甘既比喻既。
雖然都係明啲吾明啲甘。

所以其實老公都係想我被第二個屌,係咪甘既意思😆
我就係話唔係囉
其實我都係介乎明同唔明之間... 直接d 講, 就係只想睇到自己老婆最淫最姣o既一面
同自己屌佢o既分別... 大概就係一邊同人吹水飲酒一邊睇電視 (相當於自己屌) vs. 一條友坐定定咩都唔做全心全意咁睇電視 (相當俾人屌自己老婆)
電視都睇到o架, 不過前者總有d 野干擾, 會分心, 可能會miss 左少少劇情
咁講有冇好d ?

哈哈哈,明白啦明白啦

回覆 1# akitty 的帖子

你地一家人都要健康呀

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-5 08:27 發表 查看引用來源
話說我又上水露露面透透氣
早幾日一晚。
半夜感覺到老公起左身出左房,
我以為老公只係去個廁所或飲水好快就返來。
點知等等下都係等吾到老公返上床。

所以就起身搵老公望佢做緊咩!
先發現老公原來過左隔離房開著電腦, ...
尋日,預住老公收工既時間,揸車車出去接老公,順便到左差不多一星期一次團貨掃貨既日子,BB交底左比大嫂係屋企睇住。

甘我係屋企出來好隨便,一件短版貼身tee,一條牛仔a裙踢對涼鞋就出左來。
接到老公之後,就搵位泊車,去超級市場買野。
停底左部車,老公係副駕位攬埋來,話想攬一下甘咪攬一下囉~
點知老公隻衰手,伸入後背一下就除左人地bra扣,仲話要我除出來。
我話吾好啦,雖然件衫有少少厚綿質,突點就吾會既,但因為短版,本身就已經露肚臍,如果抬起手,咪隨時睇到南半球囉走光囉。
老公話係咪吾聽話,吾聽話就要我除埋底底嫁啦~

最後屈服係老公淫威之下,除左個bra出來,落車同老公去買野。全程我都基本係企係老公隔離推車仔,翹住老公隻手。真係有啲驚比人睇到知道。
但老公就好似好興奮甘,時不時就鬆開我,又要我拎高啲既野呀甘樣。
搞到我都忍吾住,借啲位一下揸落老公條褲度,我問老公,發咩神經甘鬼high硬曬。佢話靚老婆係身邊露出咼比人睇到咪high囉🙈

甘好快買完野,成車仔都係野,食既飲既,就推埋架車仔返停車場。
行去車尾開左車尾門,諗住擺好啲野啦。
老公又突然間從後攬埋來,拉高曬我件衫,係甘啜我粒lin揸我胸。
我係甘嗌住吾好啦,有人係度嫁停車場啲時間。
但老公應該已經谷精上腦,無理到甘多,自己隻手已經拉開褲鏈,拉搶諗住插我。
老公將我反身半趴係車內,隻手拎高我牛仔裙,將底底拉埋一邊,摸摸我已經濕濕地既妹妹,就一下插左入來,我雙手扶隻車尾,忍住只係細聲甘呻吟,眼又要隔住前玻璃望住會吾會有人經過,
老公狗仔式插左我一陣之後就要我換姿勢,佢半挨半坐甘坐係車尾,我就坐蓮甘攬住老公,隻腳蹺係老公後面,老公上下用力抬我patapat甘插入,我忍吾住咬左我老公膊頭一下,大大個牙印係度。
最尾我又係一邊望住前玻璃望有無人,一邊老公甘插我而中出左我。

老公射完之後,就將我條底底拉返原位,搞到啲精漏返出來整到條底底濕曬。
我就打我老公又再咬佢另一邊膊頭多一下,然後罰佢自己擺好啲野再還返部車仔,我就上車自己清潔返先。

我上返車,就除左條底底掛係腳邊,抽紙巾係度抹妹妹,
過一陣老公還完車仔返來,一上車就又攬埋來,我推開佢,扮曬嬲甘,吾攬呀,你爽完啦,爽曬啦~興奮曬啦,夾硬來既。我無食藥,你次次都中出,係咪又想多一個BB呀?

老公可能見我半開玩笑中都有啲真怒火,都吾敢逆我意,都話會記得盡量都會戴返套。

然後我再借啲意問佢,我話點解之前一直都吾搞我,我撩你你都無反應,係咪有第二個,係咪我生完bb就對我無曬興趣,打飛機都吾搞我?

佢先講話其實佢都好想搞我,由我有左差吾多3個月,都生完快半年啦,佢都一直想做。不過佢話生完bb要好好休養,所以佢先一直忍住,直到早幾晚再做之後,先至覺得都係同我做好舒服,所以先至甘high。

佢仲話由佢今朝出門口返工,知道我會來接佢一齊掃貨,佢個心就已經係我度,諗緊點樣可以係出面搞我撩我。

我心諗,係有啲開心但又有啲覺得老公變態🙈
之後就開車返屋企嚕。

今日一早,揸車去接左老公爸媽來探下BB。佢地陪緊BB,我先有時間打下文,做下自己野乍。丨
雖然平時都有大嫂幫我同我一齊湊BB🥰
感覺到我有被愛既感覺

回覆 15# akitty 的帖子

即刻推啦
咁刺激真係睇到硬
仲有冇其他故仔呢?

引用:
原帖由 chanyamwai 於 2022-4-6 11:23 發表 查看引用來源
即刻推啦
咁刺激真係睇到硬
仲有冇其他故仔呢?
以前我既貼文有好多故仔嫁,
而家要我去諗返出來打,
可能有少少腦霧,記得有啲吾清吾楚嚕,哈哈

所以都只係打返啲最近經驗乍

回覆 1# akitty 的帖子

幸福nice  shot

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-6 11:20 發表 查看引用來源

尋日,預住老公收工既時間,揸車車出去接老公,順便到左差不多一星期一次團貨掃貨既日子,BB交底左比大嫂係屋企睇住。

甘我係屋企出來好隨便,一件短版貼身tee,一條牛仔a裙踢對涼鞋就出左來。
接到老公之後,就搵位泊車,去超級市 ...
好刺激, 果個停車場位置唔多車或人經過? 定你地泊咗係死角位或者牆邊?
我見過夜晚河邊有人熱吻,揸胸,摷, 見有人經過就停手

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-6 11:26 發表 查看引用來源

以前我既貼文有好多故仔嫁,
而家要我去諗返出來打,
可能有少少腦霧,記得有啲吾清吾楚嚕,哈哈

所以都只係打返啲最近經驗乍
good morning

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆