上一頁下一頁
發新話題

kitty小性活#1內睇#424,428新報告

收藏  |  訂閱
436  192.7k

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-8 12:44 AM 發表 查看引用來源

謝謝,good night
J死人咩
好正呀
Kitty妹生完仲咁fit
引死人

引用:
原帖由 gilbert 於 2022-4-8 01:38 發表 查看引用來源

J死人咩
好正呀
Kitty妹生完仲咁fit
引死人
今晚,吾知點解覺得特別凍,眼光光望月光,訓吾著

半夜起風  比啲風聲嘈醒左

回覆 32# akitty 的帖子

有心事? 飲杯暖水!!!!

回覆 29# akitty 的帖子

嘩⋯師姐身材好正呀🥰😍

回覆 29# akitty 的帖子

Of course good night

你真係幾時都咁多J,好靚好有味道
引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-8 00:44 發表 查看引用來源

謝謝,good night

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-8 02:55 發表 查看引用來源

今晚,吾知點解覺得特別凍,眼光光望月光,訓吾著
尋晚,臨訓之前,哄完bb訓教之後。
同老公嬉戲左一陣,都係攬下錫下,
之後被老公除左我條睡裙,話直接裸睡。

然後就係老公好快就訓著左,
我就眼光光訓吾著甘。
起身呆望下窗,又去望下BB。
最後落左樓,當然有著返我件睡裙先落樓啦~
(可能有啲師兄吾知,我搬左入新界,而家住緊啲村屋,
吾算大,只係自成一閣,空氣又好過以前係市區。
地下係廚廁廳,二樓係大哥大嫂同佢地個B既房,三樓就係我地既房,書房以後係BB大個既房,再上就天台。
3層都有廁所,不過只有地下有浴缸)

落到地下,望到大哥坐左係梳化,睇緊波。
電視都較到好細聲,我吾係落來我都吾知大哥原來都未訓。
大哥望望我,好似知我訓吾著甘,
嗌我去廚房拎幾罐啤酒同佢一齊飲。

飲左幾飲,傾左幾句。
我個人都放鬆曬,大哥坐係沙發,我就訓左係隔離,枕係大哥大脾度。

然後大哥開導完我,問我訓得著未。
我想彈起身之際,個頭就撞到大哥手上既啤酒,
撞到倒瀉曬。
我濕左個頭臉,大哥件衫手,梳化都係。
嗱嗱聲抹乾淨,
大哥話反正你都濕左,一係去沖個熱水涼囉~
浸個浴舒服一下囉。我答好,
大哥就除左件濕身衫,行入廁所,幫我放水,放埋浴鹽。
我抹完梳化,就行入廁所,
大哥就話差吾多儲完水,嗌我除埋裙落來,佢拎去擺洗衣機聽朝洗衫……
甘我就除衫除底底浸落浴缸啦。
大哥拎住我啲裙同底底,仲要聞左一下先講:
:妹,你真係好靚好索。
我潑左佢一下水:望夠啦,出去啦~
然後大哥就拎住我啲衫行左出去,
之後坐返係沙發睇電視。

我邊浸浴邊發呆,閉目養神,浸左好一陣。
大哥又行左入來,話佢睇完波啦上返房訓,
都叫我吾好係浴缸浸甘耐,一陣係度訓著左浸死左🙈

我浸多左一陣,就都起身抹身,個陣都差吾多5點了
我見大哥話佢上返房,者係應該廳都無人啦。
抹完身我就嗱嗱臨,光脫脫甘毛巾都無圍,
行出去廳再衝上樓梯。
全裸係屋企奔跑。哈哈🤣
返到上房,望下BB再望下老公,2隻都訓到豬甘
BB半夜吾會扭醒要抱要喊,我已經覺得我呢個媽媽好好彩。

訓返上床,老公半醒間又轉身攬住我。
迷糊間問我點解我甘香既。
我無答佢,只係叫佢訓多陣先起身一陣返工。
然後我就係老公攬住之下訓著左了。

到老公醒左,老公仲要搞搞震,
又搞又啜我粒lin,手指又撩我妹妹。
不過我話我要訓教,佢都要返工,就放過左我嚕。

無啦~係咪好失望,以為又有啲咩可以J呢!
岩岩同bb沖完涼,佢飲完奶訓晏教,我先可以上來打下文乍。

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2022-4-8 11:20 發表 查看引用來源
你真係幾時都咁多J,好靚好有味道

係咪真係拎我來J先??嘻嘻

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-8 14:13 發表 查看引用來源

尋晚,臨訓之前,哄完bb訓教之後。
同老公嬉戲左一陣,都係攬下錫下,
之後被老公除左我條睡裙,話直接裸睡。

然後就係老公好快就訓著左,
我就眼光光訓吾著甘。
起身呆望下窗,又去望下BB。
最後落左樓,當然有著返我件睡裙先落樓 ...
應該仲有下文的,快d講。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆