上一頁下一頁
發新話題

kitty小性活#1內睇#424,428新報告

收藏  |  訂閱
112  193.0k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-4-21 12:22 發表 查看引用來源
其實副食品唔太建議俾飯/面包,因為無咩營養空有熱量,建議深綠色蔬菜/南瓜/紅蘿蔔/水果磨成蓉
BB生牙仔可以買牙膠,放入雪櫃下格(4度),雪到涼涼地俾BB咬 ...
我都知道呀~不過bb吾太肯飲奶,
8個月大bb,而家都只係得7.6kg。
吾係瘦既,不過比正常值低左dd囉。
奶吾飲得多,一日多餐合共都無800ml
反而其他野食,你比佢佢就多多都張口啜下食下

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2022-4-21 09:23 發表 查看引用來源
我係利迷呀!KITTY 好波!識課

哈哈,我只係純粹覺得好睇乍。
我真係吾識🙈
11個人都識吾曬,

引用:
原帖由 gilbert 於 2022-4-23 07:36 發表 查看引用來源

你地一家依幾日點丫
你老公好返未
你同阿女無中招?
無點呀,老公咪自己隔離係3樓書房用3樓廁所囉~
本身佢都無病徵又無見咩吾舒服,不過出2條線囉
所以佢都無食咩藥,只係不斷飲水囉~

我同囡囡都有日日測,我地都無事呀~

引用:
原帖由 gilbert 於 2022-4-23 20:33 發表 查看引用來源

冇事就好啦
老公2日陰性啦~可以放監啦~
屋企除左佢,我地都無中到招。☺️

引用:
原帖由 jackso0826 於 2022-4-25 14:03 發表 查看引用來源
冇事咪好囉!又可以攬攬錫錫喇
係呀~老公今日放監,
攬攬錫錫左佢個前世情人成日啦~
又抱埋佢一齊浸浴沖涼。

引用:
原帖由 gilbert 於 2022-5-4 23:05 發表 查看引用來源
Kitty妹幾日無上線
忙緊咩丫
無呀,來緊M呀~
又無咩野可以分享咪無特別上來囉

引用:
原帖由 egg29 於 2022-5-5 06:04 發表 查看引用來源
Morning
又要一早照顧bb?
係甘嫁啦,b囡幾點醒,媽媽就幾點醒🙈😮‍💨

引用:
原帖由 jackso0826 於 2022-5-5 05:46 發表 查看引用來源
多d上嚟啦!好多人掛住你架
係咩☺️
我而家揸車出去接老公收工
同去買餸補貨啦~

引用:
原帖由 beast74mo 於 2022-5-5 19:38 發表 查看引用來源

有無做定預備,入完貨在停車場又再大戰呀!
🤫🤫🤫噓噓。。
吾知道呢~

今日出左去車老公收工再shopping 接到老公之後,
老公第一句問我係咪好凍
因為我係著住佢其中一件拉鍊衛衣外套。
長度又遮曬patpat。

甘買完野之後,又去返停車場啦~
老公知道我來緊m,所以佢無話手多多搞搞震。
反而係我手多多,
放好曬啲野之後,我故意翹起個patpat,
老公係後面先望到我件衫底下,我係無著褲,
我只係著住底底。

老公即刻色心起,話我係度發姣,隻手係甘揸我patpat。
不過佢都望到我底底仲有m巾係度,所以佢無除底搞。
我就掉轉身,跪係地,拉底拉鍊比老公睇。
老公從上往下望,就望到我對胸走左出來,
無錯,我係真空就甘著件外套就出來接老公去shopping

老公伸手就摸住我linlin係到卒。
我就除老公條褲,拎棒棒出來。
慢慢甘啜,又錫又奶。
我叫老公要留意住有無人行過。

口口左一陣,我因為件外套算厚,都出左汗。
老公未射,我都叫老公不如上返車先,
開冷氣涼下先。

就甘,涼快住,我係車度繼續幫老公口口,
老公係副駕位一直揸我胸。
老公都係未射到出來,我地開車返屋企啦~
整理好衫褲就開車啦。
可能因為已經天黑,衰老公,係都要拉底我件衫拉鍊
搞到我好似無著甘,拉鍊拉到落肚臍位,
又因為有條安全帶係度,
件衫又吾算拉得開,無話露曬胸出來,lin都無露。
只係中門大開甘揸車啦,都吾知沿路有無比人睇到。

返到屋企,放好啲野,
就啦啦聲入廁所諗住快手沖個身,
老公又鬼祟入來痾屎話要同我一齊沖咼。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆