上一頁下一頁
發新話題

kitty小性活#1內睇#424,428新報告

收藏  |  訂閱
112  192.7k

引用:
原帖由 gilbert 於 2022-4-9 22:52 發表 查看引用來源
私下保留左🤣
耐唔耐丁下
😳😳😳乜你甘樣嫁

引用:
原帖由 kingkong574 於 2022-4-10 00:20 發表 查看引用來源

台灣4p wo哈哈哈 點會唔記得
其實應該重搵得返
那時候年輕少狂,而家老啦,要修心養性

引用:
原帖由 iphone10 於 2022-4-10 00:53 發表 查看引用來源
真係搵唔到,得兩個post
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28537187

一次甘大把,幫盡啦~
晚安各位師兄

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2022-4-10 02:45 發表 查看引用來源
係呀,得閒就出下POST出下相啦,感激
舊相配舊post

引用:
原帖由 egg29 於 2022-4-10 05:42 發表 查看引用來源
你又瞓唔著呀?
咁早post圖片
傻bb半夜發惡夢喊醒呀~
平時佢喊2句就會繼續訓返,
頭先喊吾停咪同佢換片沖轉奶比佢,食完好快又訓返啦!

而家到去煮早餐比自己比老公食完返工囉

引用:
原帖由 egg29 於 2022-4-10 06:36 發表 查看引用來源
照顧bb都幾辛苦 要有好多愛心
你遲啲會搵返工作做嗎?
吓,甘可能要等到bb返學先至會諗下呱。
而家最想諗既,係疫情快啲過去,
好想帶bb周圍去睇下呢個世界,
想再去台灣,日本旅行

引用:
原帖由 egg29 於 2022-4-10 05:42 發表 查看引用來源
件泳衣都好靚又sexy
雖然係舊相來既,
但我記得好似吾係泳衣來,
我地係閨蜜內衣來既😎
係台灣影既,
一個係我一個咪我舊文中既kate囉

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-10 06:28 發表 查看引用來源

傻bb半夜發惡夢喊醒呀~
平時佢喊2句就會繼續訓返,
頭先喊吾停咪同佢換片沖轉奶比佢,食完好快又訓返啦!

而家到去煮早餐比自己比老公食完返工囉 ...
😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
妖,蠢左,煮完早餐,上樓嗌個衰佬起身食早餐,點知佢同我講,今日星期日返乜工呀~🤯
先諗到係咼,我柒左。
不過最後都係拉左佢起身,要佢食完先再訓過,仲要洗埋碗先添呀~
而家佢刷緊牙🤣

引用:
原帖由 gilbert 於 2022-4-10 12:36 發表 查看引用來源
又要睇住張相回憶下你個4p post先🤣🤣
我放左出來,吾使回憶啦,直接去睇啦☺️

我今朝呢。。柒左之後啦~同老公食完早餐,我地又上返房,
望下BB仲未訓醒,
老公就一下撲左埋來,壓左我落床。
我:我就來嘔啦~食飽就壓落來。
老公:老婆,食完早餐係時候食老公啦咼
我:吾呀,飽到嘔啦,吾食呀~我想訓多一陣呀,尋晚半夜個囡喊你都無起身理佢。

老公一隻手撐住個身抓住我2隻手放頭頂,
另一隻手就已經揸住我左邊胸係度摸。
老公:個口食飽者,下面好似未飽咼。
我雙手被抓反抗吾到:救命呀,吾玩啦~
然後因為最近你地甘提起4p台灣我就問老公啦
我:老公,我有野想問你呀?
老公放開左我雙手,不過就將我肩帶拉底左落來,
一手揸我胸,一口啜緊我linlin:你問啦。

我:仲記吾記得kate佢地,你仲想吾想再去台灣??
老公停口啜:仲咩突然間甘問?你又想同佢地搞一齊??
我:我係問緊你,你仲記吾記得先??
老公:記得,我第一次4p,第一次望住你被第二個男仔屌呀嘛。不過無下次吾準有下次,
我:等疫情過左,BB大個啲,我地再去台灣搵佢地玩囉,
kate同我講,佢地都好掛住我地,又想睇下B囡呀~
老公:好好,你話事啦,不過只係玩,吾再搞野嫁。
我:你係真吾想定扮野吾想??男仔吾係都色心上腦既咩?
老公:試過一次就夠啦~你估你仲細呀?囡都生埋出來啦~仲諗住玩呢啲?
我:喔~我都係問下者,我只係想同個囡可以周圍去玩者

老公又再次埋頭落我胸度啜我linlin。
我伸手摸下老公棒棒:喔,老公你講係甘講,但聽完你都係興奮既,硬曬既??
老公:有你係度,甘大個胸比我啜,吾硬都吾係男人啦
講完就將我成件睡裙連底底一齊向下拉除左落來
然後佢都好快甘除左佢條褲,棒棒露左出來。
分開我雙腳,對準我妹妹,
因為無乜前戲,我吾係好濕,老公慢慢甘將棒棒插入來,
我攬住老公,嗌佢吾好郁住,然後同老公濕吻

打左陣車輪,老公應該係覺得妹妹有啲濕潤啦,
就開始抽插我,一邊插我一邊呻吟
嗯…嗯。。只係細細聲甘嗌
插左陣,我就推起老公個身嗌佢停,
要戴返套套呀,吾係你又會射入去,又多個B啦~

老公抽離返出來,行去床邊櫃拎套套自己戴上。
我係呢個時間,就自己起身,好識做甘,狗仔式趴係床邊。
老公戴完套套,就返來,就插返入我濕透既妹妹
開始瘋狂抽插
我:老公,呀…好爽呀~呀呀~好舒服呀~嗯…呀~

老公就甘抽插左我百來下,幾分鐘甘,好快就射曬出來。
射完仲要頂多幾下甘。
衰人,射完出來,套套都係精精,
好好地搵紙巾包住扔左佢咪得囉,
個衰人特登拎來我臉前,
要我伸脷出來,佢將啲精精倒返落我嘴仔度,
然後要我係佢面前吞左佢。
吞完仲要我幫佢啜返乾淨棒棒。

甘啜完,老公都有幫我抹返乾我妹妹既,不過我就無再著返衫,攬住張被就攤返落床
我:嗱,你爽完舒服完啦!我又順曬你意啦~
我要補眠呀~今日你放假,個囡醒你要睇住佢嫁啦~

哈哈,醒早morning Q。
而家老公同個囡都吾係房,應該係樓下廳,我都訓左成個中午,
起身著衫落樓,應該都差吾多時間食晚餐嚕。
附上舊相一張,狗仔式我最鐘意,應該係男人都鐘意嫁啦呵?😊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆