kitty小性活#1內睇#424,428新報告

收藏  |  訂閱
35  192.8k

如果唔理咁多,你覺得同邊個做得舒服d? 老公定bb?
引用:
原帖由 akitty 於 2022-5-13 10:13 發表 查看引用來源
當我扲住杯,行落一層。。望到大哥房門半掩,有少少聲傳出。
好奇一下八掛一下,
望到房內全黑,僅有一點街外光。
我望到大哥坐係床邊,囝囝訓係床中間大字甘訓教。
大嫂就跪左係大哥前面,
動作似係幫大哥口口緊。。

我望左2眼 ...

重點係前後輪住來!!!! 等睇REPORT
引用:
原帖由 akitty 於 2022-6-11 15:12 發表 查看引用來源

新鮮熱辣🤪
尋晚比老公屌左獲甘既,
patpat都仲有痛緊,
吾知點解老公突然間甘勁,
前後輪住來,最後再中出我。🥴😵

嗯,我有時間就再詳細啲打出來分享啦。
你地知啦,而家我無乜野可以分享比大家打下J嫁啦 ...

夜左上黎,J唔到KITTY添
引用:
原帖由 akitty 於 2022-6-12 08:50 發表 查看引用來源
早晨呀~師兄們,一早又可以搵我來J

你老公覺得佢地阻住晒,阻住佢攪你,又令你做得好辛苦,所以唔LIKE
引用:
原帖由 akitty 於 2022-7-3 15:02 發表 查看引用來源

哇,諗太多啦,真係群P咩搞😵‍💫😵‍💫

不過佢地都真係厲害,都差吾多打左廿幾個鐘麻將,
到而家都仲打緊,

我同大嫂就無乜野既,都係做下妹仔,斟茶遞水頂下腳輪下廁所甘。由得大哥係廳打牌。
不過我老公就好似有啲吾太高興既 ...

睇下有無報告啦,哈哈
引用:
原帖由 akitty 於 2022-7-3 22:47 發表 查看引用來源

可能啦~好似自己好外人甘,
我地同佢地有講有笑,
佢自己就好多時就湊住個囡同囝囝係房玩,
解放我地。

岩岩我做司機車曬佢地返屋企啦,
本身大哥話佢揸車送既,
我嗌話吾好,你又有份打通宵牌,又有飲過酒。
所以最尾我送。
而家 ...

有KITTY做老婆,生活真係多姿多采呀
引用:
原帖由 akitty 於 2022-8-14 08:39 發表 查看引用來源
夜晚訓教,囡囡岩岩訓著,老公就急不及待飛撲埋來同我錫錫。

一路錫,就一路除佢自己啲衫褲。
我:有無甘猴急呀?頭先咪射左一次囉~
老公:我都吾知點解,但今日真係好想同老婆做,好想要,好想屌你。☺️

話甘快一隻光豬就壓住左我,
都 ...

前往最後回覆