上一頁下一頁
發新話題

搵個地方講下野

收藏  |  訂閱
91  2.9k

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-4-13 04:56 發表 查看引用來源
有時搵到一個岩既sp sl 都唔容易
大把人唔理岩唔岩,有得做,做左先算🤣

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-4-13 06:58 發表 查看引用來源
早晨啊😊😊😊
咁…過癮形容自己系死肥婆😅😅😅
死肥婆就係死肥婆,唔通講到自己美若天仙咩
呃人呃自己有咩意義,尤其果d自欺欺人死唔信自己識左個肥婆果d,難頂🤣

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-4-13 08:21 發表 查看引用來源
見你係我post到回我再出黎一睇原來你都有唔開心既事
死肥婆都有人愛,千祈唔好咁諗,反而要諗係點樣活得精彩,不過我都係識講人唔識做好自己,其實你想搵d咩? ...
我想搵人陪我玩,可以成日傾下d無聊野
想同現實永遠係兩件事黎

自問無本事識到呢d人🤣

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2022-4-13 08:24 發表 查看引用來源
做人比自己開心多啲,唔好亂諗自己有咩問題,開心就好
好,我試試

引用:
原帖由 kit7144 於 2022-4-13 08:39 發表 查看引用來源
第一。死肥婆定義係點先?第二你肯出post大把人衝出黎。第三你揀人時人揀你
第一,死肥婆既定義就係你唔會接受到既定義
第二,我肯出post又唔見真係有好多人衝出黎(肥婆要吸引到人呢,先要個樣靚同有巨胸,不過兩樣我都無)

第三,其實我都無乜揀過,因為根本無得揀🤣🤣🤣

引用:
原帖由 leechi1978 於 2022-4-13 11:30 發表 查看引用來源
一睇就知你是一個有故事的人...有肯講我肯聽....唔搏咩嘢,只想聽分享,吹下水...
過去又有咩好提,不過我都鍾意聽人地既故事🤣

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-4-13 11:32 發表 查看引用來源
我覺得你應該搵個一起減肥既
首先,要搵到🤣🤣🤣

引用:
原帖由 hunter72 於 2022-4-13 11:56 發表 查看引用來源
印象中,over 200都唔係重點,互助合作,唔好死魚咁樣。
over200仲要樣衰,會減退食慾,仲算唔算係重點?🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ㋀㏽㍫ 於 2022-4-13 15:41 發表 查看引用來源

只追求一種變異的友情和肉體上的快樂  
錯重點呀喂🙈🙈

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-4-13 04:27 PM 發表 查看引用來源
我想搵人陪我玩,可以成日傾下d無聊野
想同現實永遠係兩件事黎

自問無本事識到呢d人🤣
陪你傾我可以,玩就真係冇咁易,因為我唔想太快去見面😂你唔介意可以PM

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆