死能有救,阉左都得

收藏  |  訂閱
10  4.5k

死能有救,阉左都得

祖國批左隻前列腺素E1藥膏,注入鸠頭咀尿頭口,外用冇打針咁多禁忌 就算阉左上祖國都可上去做男子漢唔使打針 ,不過就贵的,一劑要H K三百幾
打針就两百 ,一药効就打針好的,用药膏若有精射就戴袋好的,药膏始终有小量殘餘会对女人隻閪,子宫同孕婦胎兒有影响
]

咁咪幾好,你老母接既客源又可以擴闊一d, 恭喜你

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-4-13 07:21 發表 查看引用來源
咁咪幾好,你老母接既客源又可以擴闊一d, 恭喜你
成三百元隻药, 你老母新洲五條中出大媽边有咁嘅客

回覆 3# 西九理性的羊羊 的帖子

你條7頭話自己搵10萬9千7一個月,都一樣去咸記搵舊半雞... 所以你老母係新洲接到呢d打針客都唔會係咩新奇事,明未

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-4-14 06:05 發表 查看引用來源
你條7頭話自己搵10萬9千7一個月,都一樣去咸記搵舊半雞... 所以你老母係新洲接到呢d打針客都唔會係咩新奇事,明未
神童辉话以前佢的股市老友一样去一楼一,同鸡濑閪,食百五威,同一楼一價錢相差3倍,但我有未夠千萬身家,同神童輝股市老友身家相差唔至3倍,明未,咸记,快!知冇,跛閪

回覆 5# 西九理性的羊羊 的帖子

係咪令尊同令壽堂d智障跛閪症遺傳咗比你,所以搞到你忽上腦..做得有錢人,玩女點會趕時間..你估係你,窮撚扮豪gap,  屌完咸記大媽仲要趕返工,窮撚思維出賣咗你,仲想不斷老作呃網友自己係豪gap, 以為網友同你一樣係傻跛閪,完全侮辱網友智慧

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-4-15 08:46 發表 查看引用來源
係咪令尊同令壽堂d智障跛閪症遺傳咗比你,所以搞到你忽上腦..做得有錢人,玩女點會趕時間..你估係你,窮撚扮豪gap,  屌完咸記大媽仲要趕返工,窮撚思維出賣咗你,仲想不斷老作呃網友自己係豪gap, 以為網友同你一樣係傻跛閪,完全 ...
係呀,了完150元咸記閪去返工,唔係点俾539元飲茶, 好能慘要做对中左新冠患者两個幾鐘先賺到飲茶,玩咸記錢,而家想趕返工都冇,一日二千文工68歲好難揾,作扮豪,就做老作紅門

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-4-15 17:16 發表 查看引用來源
係呀,了完150元咸記閪去返工,唔係点俾539元飲茶,40079970好能慘要做对中左新冠患者两個幾鐘先賺到飲茶,玩咸記錢,而家想趕返工都冇,一日二千文工68歲好難揾,作扮豪,就做老作紅門 ...
張單一係執返嚟,一係同人借。
你係大話精,係人都知。我肯定張單吾係你既。

有錢就吾會去咸記。你見過尼家成入茶餐廳未吖?

回覆 8# voking 的帖子

佢話去咸記可以快d搞完快d走,因為佢次次搞完都要趕返工,賺錢比佢個新洲5條雞老母去執藥,真係可憐

引用:
原帖由 voking 於 2022-4-23 05:06 發表 查看引用來源

張單一係執返嚟,一係同人借。
你係大話精,係人都知。我肯定張單吾係你既。

有錢就吾會去咸記。你見過尼家成入茶餐廳未吖?
你咁肯定.你做查死因,幫急症死,調查報告,外判三千九,令急症早入土為安

前往最後回覆