心動沙灘美女,去插秧

收藏  |  訂閱
9  7.0k

心動沙灘美女,去插秧

有药勒, 條能有希望,揾基金囡去西九飲茶 ,就539、 望不日可講屌閪,
先講前幾天賓州仔了閪,依輪圍封無工開,中午去赤柱鍾莱飲茶,飲飽未醉就走出八間屋旁沙灘仔, 非政府泳灘,有幾件三点美女, 睇左有的色心起

搭63去春秧, 就係M1 見件C9仔,红色纱裙內透鮮红文胸,抛眉露眼,即見有C兄埋身即跟上街市炮房  ,見两件正義朋友,係到殺鸡,正拑住一件鸡仔  ,其他鸡飛嫖走,自己都走去北角码頭睇人釣魚,後再返春秧,見到紅纱裙囡,互傳眼色,上房   ,在电梯間問價150齋屌,入房,掀裙都係鮮紅底,並老作话剛玩完鸡仔,落樓鸡仔被拑,自己速走,而家回來睇下,見你咁正,不過剛屌完,起唔多到頭,要囡由我為囡解文胸及脱底把玩,,揸鸠囡鮮紅文胸及底底由囡玩鸠仔,掃袋一輪   都死能先笠膠,了下一陣C9仔塊閪就有责一陣當屌閪 ,依度的C9仔閪正過咸記好多,玩一陣顶閪,除套入厕洗能,厨用纸抹身走人

係咪攞你老母接客賺返嚟既錢找數

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-4-14 08:47 發表 查看引用來源
係咪攞你老母接客賺返嚟既錢找數
大能把錢,你老母安置殘障院咪安心接客

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-4-14 09:50 發表 查看引用來源
大能把錢,你老母安置殘障院咪安心接客
殘障院咁多新冠走,你條屌老X又唔走

回覆 4# 西九理性的羊羊 的帖子

新洲企企咁多新冠走,你條屌老X又唔走

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-4-16 09:35 發表 查看引用來源
新洲企企咁多新冠走,你條屌老X又唔走
係殘障要唔要工作人员幫你翻轉身,跛閪!你老X幫你轉慣身,叫你老X去殘障院做,三萬文好過新洲做五十文中出鸡,有左三萬,知你老ㄨ鍾意俾你屌,咪閉環式係酒店禁闭九十元平過咸记俾癀州外勞屌

回覆 6# 西九理性的羊羊 的帖子

知你老母中意係新洲做5條企企做成世,唔使周圍同人講..記得唔好咁快將你老母接客賺到比你既錢洗晒,要留返收尾2年用嚟執藥,知唔知道

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-4-17 02:57 發表 查看引用來源
知你老母中意係新洲做5條企企做成世,唔使周圍同人講..記得唔好咁快將你老母接客賺到比你既錢洗晒,要留返收尾2年用嚟執藥,知唔知道 ...
係殘障要唔要工作人员幫你翻轉身,跛閪!你老X幫你轉慣身,叫你老X去殘障院做,三萬文好過新洲做五十文中出鸡,有左三萬,知你老ㄨ鍾意俾你屌,咪閉環式係酒店禁闭九十元平過咸记俾癀州外勞屌,來H K有的性交生活

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-4-17 11:47 發表 查看引用來源
係殘障要唔要工作人员幫你翻轉身,跛閪!你老X幫你轉慣身,叫你老X去殘障院做,三萬文好過新洲做五十文中出鸡,有左三萬,知你老ㄨ鍾意俾你屌,咪閉環式係酒店禁闭九十元平過咸记俾癀州外勞屌,來H K有的性交生活 ...
諗下點解咁多人𨳒鳩你?

你收皮啦。吾好繼續献世啦。

日日俾人𨳒!

引用:
原帖由 voking 於 2022-4-23 05:02 發表 查看引用來源

諗下點解咁多人𨳒鳩你?

你收皮啦。吾好繼續献世啦。

日日俾人𨳒!
我要奉献俾世人睇,叫鸡唔帶袋,会閹春,濑屎濑尿,週身百病,
你唔会,因為你冇机会老,你就快俾餵屎餵尿餵死

前往最後回覆