重新出發。中西交流區

收藏  |  訂閱
10  56.0k

引用:
原帖由 一級技工 於 2022-4-23 14:29 發表 查看引用來源
第一彈!上環工作,電車路:71樓上兩檔2樓,開門,吾啱!
1樓,話新開,之前係單車舖
女:c9,合眼,就試吓!都係一般貨仔
又$500💸冇回頭🙅🏻

6/5第二彈
西營盤正街電車路,兩餸飯樓上。
女:小肥C9,叫:婷
P1:有心,有踩背。p2竟然解上甲,可隔住摸妹 ...
楼主我想問下你兩餸飯樓上你去時是否叫依坊?,今日想去試下点知轉咗叫足x堂!所以冇上去。

回覆 35# 一級技工 的帖子

我仲諗住下星期去試下添。。

引用:
原帖由 一級技工 於 2022-9-10 08:09 發表 查看引用來源
只知佢:搬咗去上環:文魚中心旁
c兄有冇地步或詳細資料?

引用:
原帖由 sky分身 於 2022-9-29 21:57 發表 查看引用來源
系正Pacific coffee隔離,一樓就系
多謝c兄有時間去試。

引用:
原帖由 sky分身 於 2022-9-29 21:57 發表 查看引用來源
系正Pacific coffee隔離,一樓就系
富有四海???

引用:
原帖由 peter009 於 2022-10-2 05:37 發表 查看引用來源

C Hng 寫個點評吧,有沒有三part?
未去,去完再寫。

星期四諗住上富足四海試,上去前諗住先打電話去問下價,点知未有用戶登記,跟住行上去睇下見個門囗感覺好似有D伏冇入,跟去咗中原按剛 yoyo得閒(第一次去按身),佢按得好好位準力足,但冇p2我會繼續去,有冇c兄試過有p2?

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2022-10-16 14:23 發表 查看引用來源
有part2的
樓上兩間房得件板分隔,隔離房講野聽得好清楚。

引用:
原帖由 一級技工 於 2022-10-16 23:41 發表 查看引用來源
之前有師兄話:yoyo有開大!
不過我覺得佢以熟賣熟⋯⋯越嚟越冇心
開大我冇興趣我只p2, 但佢按得幾好。

今日去了正x花店樓上試,得一個過五十技c身型瘦小肚腩波好似都大但眼有鱼尾纹,是但啦上到去,地方整潔,p1按唔夠力 佢問p2是但上到去又試下,我自己解佢bar厚塾我自己加幻想才出到,60分钟$600,應該唔再去,報告完。

前往最後回覆