上一頁下一頁
發新話題

重新出發。中西交流區

收藏  |  訂閱
75  55.5k

重新出發。中西交流區

第一彈!上環工作,電車路:71樓上兩檔2樓,開門,吾啱!
1樓,話新開,之前係單車舖
女:c9,合眼,就試吓!都係一般貨仔
又$500💸冇回頭🙅🏻

6/5第二彈
西營盤正街電車路,兩餸飯樓上。
女:小肥C9,叫:婷
P1:有心,有踩背。p2竟然解上甲,可隔住摸妹妹
如果喜歡瘦底,或靚女,不用浪費時間上去
可回頭!👍👍👍(5個為滿分)

18/6深水埗伏
今日去買料:諗住找海翡翠!點解要等60分鐘!
咁上慶豐九樓,諗住是旦一檔都吾會點伏,
P1:踩背,感覺佢係到復短訊(經想企住一個位不變)p2之後摸下摸下:轉身床尾機!死chok
⋯⋯可能我不做BD!立即冇心機

多謝分享。

2樓唔啱係係老定係樣衰🤔

回覆 3# Morden-stage 的帖子

哈哈,成熟d啦!個人不啱遮

引用:
原帖由 一級技工 於 2022-4-23 14:29 發表 查看引用來源
今日上環工作,電車路:71樓上兩檔2樓,開門,吾啱!
1樓,話新開,之前係單車舖
女:c9,合眼,就試吓!都係一般貨仔
又$500💸
支持技工兄重新出發!
不過我九龍人少過海,特骨去复樂,5寶,甘Q多。

不過月頭去左爬名山,系中層揾左件骨妹,系高佻靚輕中,收七魚按摩加打牌足一粒鐘,特ok新做清純反應好,而家冇做做搬左去中環做私約,收千二一粒鐘,四臺有廣告。

回覆 6# hongkonger97 的帖子

千二,太貴了!我接單工作,先$800

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-4-23 19:17 發表 查看引用來源
不過月頭去左爬名山,系中層揾左件骨妹,系高佻靚輕中,收七魚按摩加打牌足一粒鐘,特ok新做清純反應好,而家冇做做搬左去中環做私約,收千二一粒鐘,四臺有廣告。 ...
原來睡火山都仲有,金宵大廈就拆添。

引用:
原帖由 一級技工 於 2022-4-24 00:50 發表 查看引用來源
千二,太貴了!我接單工作,先$800
所以去usb,足仔好過!太貴食唔起!

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2022-4-24 14:44 發表 查看引用來源
原來睡火山都仲有,金宵大廈就拆添。
仲有少少,門口有寫按摩嘅,好似十間都冇,金宵系咪香檳?冇去好耐了!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆