[不能說的性事] 🤪🤪男或女呻吟聲會令你更興奮嗎?😝😝

收藏  |  訂閱
25  7.8k

🤪🤪男或女呻吟聲會令你更興奮嗎?😝😝

我曾經聽過隔離房女子呻吟聲好好聽好誘惑,即時令人慾火焚身.....….但我女友呻吟聲並不好聽又不誘惑,感覺好聽好誘惑嘅呻吟聲會令性慾更焚身啊!更加起勁架!🤪🤪🤪🤪🤪🤪你哋的感覺又如何呢?

回覆 1# giraffe2 的帖子

其實男性呻吟聲又會令女性有什麼感覺嗎?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-4-24 06:56 發表 查看引用來源
其實男性呻吟聲又會令女性有什麼感覺嗎?
當然唔可以姣!
完全粒聲唔出o既男人我亦唔中意囉, 好似同我做其實冇咩快感咁...
我expect 對方過程入面至少某d 位會有d 低沉o既叫聲, "啊....", "嗯......" 咁樣, 到射精果陣 "呀!" 幾聲

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-4-24 06:53 發表 查看引用來源
我曾經聽過隔離房女子呻吟聲好好聽好誘惑,即時令人慾火焚身.....….但我女友呻吟聲並不好聽又不誘惑,感覺好聽好誘惑嘅呻吟聲會令性慾更焚身啊!更加起勁架!🤪🤪🤪🤪🤪🤪你哋的感覺又如何呢? ...
我一聽到女性呻吟聲...就想射

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-4-24 06:53 發表 查看引用來源
我曾經聽過隔離房女子呻吟聲好好聽好誘惑,即時令人慾火焚身.....….但我女友呻吟聲並不好聽又不誘惑,感覺好聽好誘惑嘅呻吟聲會令性慾更焚身啊!更加起勁架!🤪🤪🤪🤪🤪🤪你哋的感覺又如何呢? ...
溫柔柔好聽嘅女恮呻吟聲會令到我特別興奮。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-4-27 16:03 發表 查看引用來源

溫柔柔好聽嘅女恮呻吟聲會令到我特別興奮。
係呀!有温柔聲線加上又淫又飢渴既表情真係會令對方慾火高漲。

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-4-28 06:20 發表 查看引用來源

係呀!有温柔聲線加上又淫又飢渴既表情真係會令對方慾火高漲。
我鍾意囡囡講粗口多d, "我想比你屌呀, 你搵碌鳩屌爆我啦, 射晒入我閪隆裡面, 我好鍾意你條大賓州呀.....". 無可能吾勁射啦.

引用:
原帖由 hkg369 於 2022-5-31 18:58 發表 查看引用來源
我鍾意囡囡講粗口多d, "我想比你屌呀, 你搵碌鳩屌爆我啦, 射晒入我閪隆裡面, 我好鍾意你條大賓州呀.....". 無可能吾勁射啦.
大部分男士都中意😍😍

又要摷啲聲音檔出嚟先...  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-6 07:49 發表 查看引用來源
又要摷啲聲音檔出嚟先...  
靜候佳音

前往最後回覆