[不能說的性事] 🤪🤪男或女呻吟聲會令你更興奮嗎?😝😝

收藏  |  訂閱
25  7.8k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-6-6 08:27 發表 查看引用來源

靜候佳音
平師兄又先天性鹹濕

摷到兩條咁多, 唔好問來源係咪邊個呢啲, 兩條都剪咗啲談話內容得個嗌字, 第二條長啲六分鐘左右(實際條片幾長吓 堅 !!), 係大枝嘢性鬥士插插(當然唔係小弟本人嚟), 嗌到冇命咁滯, 隔離屋多得佢唔少..

https://mork.ro/3HXLB

https://mork.ro/DRmOR

兩條聲音有一星期同次數限期, 另外要 password, password 係小弟個 UID 號碼倒轉嚟輸入, 驚師兄/姐們唔知邊度, CAP埋圖俾大家跟住輸入, 記得倒轉..

回覆 11# 艾拉傑 的帖子

thx for your sharing,very good exciting song

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-4-28 06:20 發表 查看引用來源

係呀!有温柔聲線加上又淫又飢渴既表情真係會令對方慾火高漲。
認同師兄看法,聲線加淫蕩飢渴的表情會令對手火辣辣

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-7 08:00 發表 查看引用來源

平師兄又先天性鹹濕

摷到兩條咁多, 唔好問來源係咪邊個呢啲, 兩條都剪咗啲談話內容得個嗌字, 第二條長啲六分鐘左右(實際條片幾長吓 堅 !!), 係大枝嘢性鬥士插插(當然唔係小弟本人嚟), 嗌到冇命咁 ...
多謝艾師兄。
第二條聲帶真係超勁,一路聽一路幻想將自己代入咗聲帶裏面嗰位男主角,聲帶裏面個位師兄真係好強勁,不斷抽插六分幾鐘,唔怪得女主角嗌得咁緊要。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-6-7 11:08 發表 查看引用來源

多謝艾師兄。
第二條聲帶真係超勁,一路聽一路幻想將自己代入咗聲帶裏面嗰位男主角,聲帶裏面個位師兄真係好強勁,不斷抽插六分幾鐘,唔怪得女主角嗌得咁緊要。 ...
條片剪過先有六分幾, 實際梗係唔只, 好似平師兄所講呢位師兄係好「靳」, 有兩三次夾到佢兩公婆去大陸兩三日嘅 cheap 團, 響徹隔離房, 老虎都話嗌得好慘吓喎, 我話咗師兄個 size 佢知....嘩 ! 細過黑鬼啲多喎, 真係死得, 但係又辦法, 平時家裡唔大力得大聲得, 趁旅行就可以去盡啲, 不過女事主係幾傷吓 (老虎套佢料), 有時太大碌反而冇好處.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-8 07:57 發表 查看引用來源

條片剪過先有六分幾, 實際梗係唔只, 好似平師兄所講呢位師兄係好「靳」, 有兩三次夾到佢兩公婆去大陸兩三日嘅 cheap 團, 響徹隔離房, 老虎都話嗌得好慘吓喎, 我話咗師兄個 size 佢知....嘩 ! 細過黑鬼啲多喎, 真 ...
換個角度嚟睇,女性陰道連bb仔都可以通過收放自如,最 傷應該係初初插入個一下,只要之後佢有高潮又夠濕潤,陰道可以擴大,呢個就唔係受苦直情係享受,雖然太大碌有時可能會嚇死女性,但係一定餵得佢飽唔會走出去偷食。

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-4-24 06:53 發表 查看引用來源
我曾經聽過隔離房女子呻吟聲好好聽好誘惑,即時令人慾火焚身.....….但我女友呻吟聲並不好聽又不誘惑,感覺好聽好誘惑嘅呻吟聲會令性慾更焚身啊!更加起勁架!🤪🤪🤪🤪🤪🤪你哋的感覺又如何呢? ...
好正😛

我鍾意囡囡, 一路屌, 一路講粗口. "你條鳩好粗呀, 屌爆我啦, 射晒d精入我閪窿度...."

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-4-24 06:53 發表 查看引用來源
我曾經聽過隔離房女子呻吟聲好好聽好誘惑,即時令人慾火焚身.....….但我女友呻吟聲並不好聽又不誘惑,感覺好聽好誘惑嘅呻吟聲會令性慾更焚身啊!更加起勁架!🤪🤪🤪🤪🤪🤪你哋的感覺又如何呢? ...
我孖子同條仔係屋企屌,叫得好鬼淫,屋企又細佢呻吟聲又大,我試過錄左做電話玲聲一段時期,而家已del了
朋友聽到我電話玲聲問我,我會好直接話比佢地知,係我孖子把聲嚟🤭

引用:
原帖由 hkg369 於 2022-7-2 16:30 發表 查看引用來源
我鍾意囡囡, 一路屌, 一路講粗口. "你條鳩好粗呀, 屌爆我啦, 射晒d精入我閪窿度...."
女人比人屌到high爆粗好正常,我孖子係咁,我屌過啲中女都係咁🤣

前往最後回覆