[不能說的性事] 🤪🤪你會在性愛前喜歡前戲嗎?🤪🤪

收藏  |  訂閱
6  3.6k

🤪🤪你會在性愛前喜歡前戲嗎?🤪🤪

如果不是時間所限,我比較喜歡有浪漫前戲,那是另一種享受,雙方都可以享受溫柔誘惑嘅情調感覺,當然互相配合又要有小小心思既安排則更好,例如性感衣著和香水....加上暗暗的燈光....…..,你哋嘅前戲又會是怎樣呢?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-4-24 07:10 發表 查看引用來源
如果不是時間所限,我比較喜歡有浪漫前戲,那是另一種享受,雙方都可以享受溫柔誘惑嘅情調感覺,當然互相配合又要有小小心思既安排則更好,例如性感衣著和香水....加上暗暗的燈光....…..,你哋嘅前戲又會是怎樣呢? ...
首先唔要香水 至少唔要太濃啦, 性愛係享用對方o既身體, 我唔中意太多雜質囉!
幫你加多項, 就係事前食一頓好西 飲飽食醉 (但又唔要太醉)
我o既理想 (或者幻想) 係餐廳包廂, 好寧靜o既環境, 懶高級咁有d 好細聲o既古典音樂,
食完飯之後拎住酒杯走過去角落一邊o既梳化坐低, 傾吓計, 輕鬆o既話題, 有少少笑料o既,
一個好relax o既氣氛之下攬攬錫鍚, 跟住開始俾人摷全身, 錫我頸, 錫我胸,
溫柔咁擺低我o係梳化上, 抱住我條腿鍚落去, 幫我除低我o既高爭鞋, 逐隻逐隻腳趾啜得津津有味,
要望住我對眼好有passion 咁啜, 我一定會融化, 濕到阿媽都唔認得, 跟住可以玩吓我豆豆,
然後我幫佢除褲, o係佢jj 部位又聞又索, 啜到佢乾乾淨淨, 佢又揸吓我胸玩吓我下面咁
再之後就o黎d 特別d o既刺激啦 唔知邊度俾佢搵出一支長籐條, o係空氣中揮舞幾吓,
我識做地拎轉身拮起屁股, 佢唔得鍚住我, 有咁大力得咁大力鞭落o黎,
俾我好好感受佢有氣有力最男人o既一面 到我開始受唔o黎有d 亂郁o既跡象佢先停一下,
攬攬咀咀安撫吓我, 俾少少鼓勵我, 然後再跪返好伸出腳掌, 頭先啜得有幾passion 呢一刻就要打得有幾用力,
我中意俾佢鞭腳掌, 因為佢中意玩我對腳, 雖然好痛, 但唔擔心疤痕會唔靚, 忍得住就好
痛到夠晒之後再安撫一吓, 又鍚鍚含含奶奶, 或者69 一下
我超中意咁樣o既前戲, 有快感有痛楚o既, 鞭打果陣超痛超辛苦,
但停落o黎之後d 疼痛感開始消退果陣有種講唔出好開心o既感覺
之後先插入去會好易高潮, 尤其是我自己騎果陣

偶爾佢都係會o係鞭打之後o既口交/ 69 過程中射精o架, 冇所謂, 因為咁證明佢真係超興奮,
我為佢忍耐冇白費到, 而且廿次左右之中先有一次半次咁o既情況, 時間足夠o既話我會俾佢休息,
陪佢吹吹水, 要恰一陣都冇問題 然後先幫佢再起機, 想要o既話我會樂意為佢再捱吓打,
第二round o既鞭打講真我已經冇咁o既渴求, 因為疼痕出晒o黎, 再打落去真係激痛, 必定會爆喊,
但老公大人enjoy, 幾痛我都想為佢忍住
鞭我鞭得盡興o既佢, 第一q 同第二q 基本上係冇乜明顯分別, 除o左時間長o左,
但佢話抽插時o既一樣都係咁興奮同有快感, 射果陣都係, 呢個就係我想要achieve o既o野

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-27 13:13 發表 查看引用來源

首先唔要香水 至少唔要太濃啦, 性愛係享用對方o既身體, 我唔中意太多雜質囉!
幫你加多項, 就係事前食一頓好西 飲飽食醉 (但又唔要太醉)
我o既理想 (或者幻想) 係餐廳包廂, 好寧靜o既環境, 懶高級咁有d 好 ...
好精彩好有特殊嗜好又有心思既前戲。👍👍👍👍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-27 13:13 發表 查看引用來源

我o既理想 (或者幻想) 係餐廳包廂, 好寧靜o既環境, 懶高級咁有d 好 ...
除咗少少sm情節之外,相信絕大部分女性都會好享受你所講嘅前戲。

鴛鴦浴, 起碼玩15分鐘. 含能乃閪, 另外15分鐘.

前戲係好重要,先挑起對方性慾,淫玩對方身體,又用挑逗侮辱嘅對白去意淫佢,見到對方興奮自己也興奮,但一定要互動,對方最好不要死魚咁。
引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-4-24 07:10 發表 查看引用來源
如果不是時間所限,我比較喜歡有浪漫前戲,那是另一種享受,雙方都可以享受溫柔誘惑嘅情調感覺,當然互相配合又要有小小心思既安排則更好,例如性感衣著和香水....加上暗暗的燈光....…..,你哋嘅前戲又會是怎樣呢? ...

引用:
正呀一定要奶西 多水

前往最後回覆