惠州睇樓盤,打炮,咸記炮婆!

收藏  |  訂閱
10  5.3k

惠州睇樓盤,打炮,咸記炮婆!

由河源去惠州,入住西湖牌坊口酒店,住一日送一日,翌日要去樓盤團(,遊西湖, 去近西湖边的大牌檔,飲飽半醉,當然思人肉,就係住嘅酒店附近,桑拿三字頭起,单Q,冇特色,惠州應該都有平的,在步行街行下,捐入城中村,有五條北嫂級企企,有心,但都休息下,
翌晨,去兜個圈惠陽,惠州樓盤,真係好靚,所以好多人買,但若買深圳其他地方赚到笑,買惠州海边 個的養老鼠,睇楼盤午飧免费,晚飧幫襯下导遊食返個每位卅元晚飨,直送酒店,係酒店按個腳,正經嘅,雖然明天去淡水,始终要炮打惠州,我甘捐去城中村,整件企亍中出, 回酒店大洗明天去淡水
講完惠州打炮,講返咸記龍蝦有C兄問價3百,我問價两百,有C兄话 二百即上,唔知上左未 ,親目測肚大心口细,經咨詢妓評家料,炮婆服務,二百不值,百五勉强,百二出啖火屌得過
星期一去問妓評 件炮婆, 話唔見,若見又著裙(有師兄话見),咪俾百零掀裙摸底聞西,望埋有件富华著裙 但俾師兄拑走,咪又落新填地亍 ,咁熱,上房先揸,玩底 ,跟住全清沖涼, 再上床玩了閪

知你係用你老母接客賺返嚟既錢去玩喇,都唔洗開咁多個post嘅。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-4-28 09:23 發表 查看引用來源
知你係用你老母接客賺返嚟既錢去玩喇,都唔洗開咁多個post嘅。
畜生:寫乜又唔係寫X爆你全族女性塊X,正畜生

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-5-11 21:01 發表 查看引用來源
畜生:寫乜又唔係寫X爆你全族女性塊X,正畜生
做乜咁興叫你老豆做畜生呀?
乜你姓畜㗎?

引用:
原帖由 voking 於 2022-5-12 23:43 發表 查看引用來源

做乜咁興叫你老豆做畜生呀?
乜你姓畜㗎?
有人工能,射漒水,****1,出帖又冇乜,開口屌老母屌你全族女人閪,插完灌漒水

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-5-13 08:33 發表 查看引用來源
有人工能,射漒水,****1,出帖又冇乜,開口屌老母屌你全族女人閪,插完灌漒水
插完灌漒水入你梁親個度。

引用:
原帖由 voking 於 2022-5-15 01:24 發表 查看引用來源

插完灌漒水入你梁親個度。
用人工能,插完射漒水,嫖你X母爛化西,出帖又冇犯你,開口屌老母屌你全族女人閪,用人工能插完射漒水

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-5-15 06:40 發表 查看引用來源
用人工能,插完射漒水,嫖你X母爛化西,出帖又冇犯你,開口屌老母屌你全族女人閪,用人工能插完射漒水
我冇𨳒你老母吖。係佢老人家出嚟賣,俾其他人x咋。
我對老偶冇興趣。

引用:
原帖由 voking 於 2022-5-15 17:17 發表 查看引用來源

我對老偶冇興趣。
原帖由 voking 於 2022-5-15 17:17 發表 查看引用來源

我對老偶冇興趣。https://www.188channel.com/images/smilies/default/lol.gif" border="0"> ...

無敵電車男
我都割你老母塊閪落嚟餵狗。

嫖你X母爛化西,出帖又冇犯你,開口講老母,
冇能用都用假能:屌你全族女人閪,用人工能插完射漒水

又插又射漒水

回覆 9# 西九理性的羊羊 的帖子

割你老母塊閪落嚟餵狗

前往最後回覆